Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Samsung VR05R503PWG - VR5000 - Robotstofzuiger • Samsung VR05R503PWG - VR5000 - Robotstofzuiger

  Samsung VR05R503PWG - VR5000 - Robotstofzuiger Met de Samsung VR05R503PWG robotstofzuiger, zorg je voor de perfecte reiniging van je oppervlaktes. Omdat dit een 2-in-1 stofzuiger is, kan het zowel stofzuigen als dweilen. Deze robotstofzuiger is dan ook in vier verschillende standen in te stellen, waaronder een zigzag modus en een randmodus. Pas de stand aan op het oppervlakte die je wil reinigen. De sensoren zorgen voor een vlekkeloos verloop van de reiniging. In totaal kan de robotstofzuiger tot 150min non stop reinigen en voor nog meer gemak is hij ook te bedienen op afstand via een app op je smartphone.
  Voordelen SmartControl app Dweilfunctie lange batterijduur van 150min Nadelen Een stofreservoir van 200 ml is niet heel groot Dweilen en reinigen Deze robotstofzuiger van Samsung is beschikt over een stofzuig en dweilfunctie. Via de BLDC-motor wordt stof krachtig opgezogen en wordt het oppervlak nog efficiënter en effectiever gereinigd in combinatie met de dweilfunctie. Er wordt automatisch gedetecteerd wanneer er een dweilpad is, waarbij de functie automatisch ook wordt aangezet en de juiste hoeveelheid water wordt gebruikt. Op deze manier wordt je oppervlakte perfect schoon.
  Verschillende reinigingsstanden Met de vier verschillende standen op de robotstofzuiger, kan je nog gerichter schoonmaken. Kies de beste stand voor elke ruimte in huis. Zo beschikt het over een zigzagmodus, randmodus, willekeurige modus en een spotmodus. Daarnaast is er ook nog een planningsmodus voor meerdere schema's en die atomatisch een tijdstip instelt om te beginnen met schoonmaken. Zo kan je altijd schoonmaken, ook al ben je niet thuis.
  Lange batterijduur Via het oplaadstation kan je de robotstofzuiger opladen. Nadat het volledig is opgeladen gaat de batterij tot 150 minuten lang mee. Er is dus genoeg tijd om grote oppervlaktes schoon te maken van hoek tot hoek.
  Sensoren voor het beste resultaat Om de reiniging van je oppervlakte vlekkevloos te laten verlopen, beschikt de robotstofzuiger over een aantal sensoren. Via het Smart Sensing systeem wordt de stofzuiger bewogen, waarbij de gyrosensor deze bewegingen controleert. Een antibotsingssensor verlaagt de snelheid, waardoor het voorzichtig in hoeken terecht kan. De bumpersensor zorgt voorkomt schade op je meubels en een Antidropsensor zorgt ervoor dat de stofzuiger niet vaan een trap of andere verlaging kan vallen.
  bediening op afstand via de app Voor nog meer gemak, is de robotstofzuiger ook te bedienen via een app op je smartphone. Via deze app kan je gemakkelijk de stofzuiger aan en uit zetten, de snelheid bepalen, reinigingsschema's instellen en de dweilfunctie bedienen. Zo kan je op afstand bijhouden of de reiniging correct verloopt.

  Kenmerken van de Samsung VR05R503PWG
  2-in-1 Reinigingssysteem - Dweilfunctie - ZigZag modus - Willekeurige modus - Rand modus - Spot modus - Long lasting Battery - Smart Sensing systeem - Anti dropsensor - Bumpersensor - Gyrosensor - Anti botssensor - SmartControl via WiFi - Ez Empty stofbakje Extra informatie
  3400mAH batterij Stille stand; 0.5W Normale stand; 1.7W Turbo stand; 5W Spot stand; 5W Oplaadduur is 240min Wi-Fi Control

  299


  Titel: Samsung VR05R503PWG - VR5000 - Robotstofzuiger
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9300000007782643


   

Met de Samsung VR05R503PWG robotstofzuiger, zorg je voor de perfecte reiniging van je oppervlaktes. Omdat dit een 2-in-1 stofzuiger is, kan het zowel stofzuigen als dweilen. Deze robotstofzuiger is dan ook in vier verschillende standen in te stellen,....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top