AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger


 • AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger
  AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger De AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Deze ANIMAL steelstofzuiger wordt speciaal geleverd met het gemotoriseerde X Flexibility™ Animal Care-mondstuk voor het in één beweging opzuigen van vuil en dierenharen met het grootste gemak. Dankzij de Home & Car Kit zorgt deze stofzuiger voor efficiënte reiniging van kleine en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder en tussen autostoelen. De snoerloze steelstofzuiger van AEG biedt grenzeloze schoonmaakvrijheid op alle oppervlakken en staat klaar wanneer u hem nodig heeft. De X Flexibility™ wordt geleverd met de hoogwaardige lithium TurboPower-batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij en lichter en gebruiksvriendelijker is. De batterij is snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 45 minuten. Met een gewicht van 2,46 kg is de AEG CX7-2-S360 - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op.
  Productvoordelen van de AEG CX7-2-S360 - Steelstofzuiger: ✅ Reinigt ook kleine en moeilijk bereikbare plaatsen efficient dankzij de meegeleverde Home & Car Kit.
  ✅ Maak je vloer en meubels gemakkelijk stof en haarvrij met het extra Animal Care Mondstuk.
  ✅ Geschikt voor het verwijderen dierenharen.
  ✅ Complete stofzuiger met veel accessoires.
  ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
  ✅ Hoeft slechts 4 uur op te laden.
  ✅ Met brush-roll clean; verwijder haren van de borstel met één druk op de knop.
  ✅ Met LED-verlichting op de zuigmond. Op donkere plekken is het stof dus ook goed te zien.
  Goed om te weten: ℹ Met een geluid van 79 decibel is de AEG CX7-2-S360 - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger.
  ℹ Deze stofzuiger heeft geen HEPA filter en is dus niet geschikt voor mensen met een stofallergie.
  De AEG CX7-2-S360 - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met: Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen. Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten. Home & Car Kit voor efficiënte reiniging van kleine en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder en tussen autostoelen. Animal Care Mondstuk waarmee je in één beweging gemakkelijk vuil en dierenharen opzuigt. Wat maakt de AEG CX7-2-S360 - Steelstofzuiger bijzonder: Soepel in handeling en sterk in zuigkracht De motor-unit van deze stofzuiger zit aan de onderkant, hierdoor draad je weinig gewicht in je hand en is de CX7-2-S360 wendbaarder en soepeler in gebruik dan andere steelstofzuigers. Stofzuigen tussen stoelen gaat dus erg makkelijk. De zuigkracht is in twee verschillende standen in te stellen. De afneembare kruimelzuiger is handig wanneer er geknoeid is of wanneer je hoger gelegen oppervlakken zoals boekenplanken schoon wilt maken.
  Animal Care-mondstuk Het Animal Care-mondstuk is een speciaal mondstuk waarmee je in één beweging gemakkelijk vuil en dierenharen opzuigt. Zo maak je meubels in een handomdraai vrij van dierenharen.
  Gemakkelijk opladen in maar 4 uur De AEG CX7-2-360R wordt geleverd met een lithium TurboPower-batterij. Deze batterij gaat twee keer zo lang mee als een nikkelbatterij en is lichter en gebruiksvriendelijker. De batterij is relatief snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 45 minuten.
  Opladen in het laadstation De steelstofzuiger wordt geleverd met een laadstation die je op de vloer kunt plaatsen of aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast kun je deze stofzuiger overal vrijstaand en rechtop parkeren, handig wanneer je even iets wil verplaatsen voordat je weer verder kunt met stofzuigen. Maak de roterende borstel schoon met één druk op de knop De revolutionare en gepatenteerde Roll Clean Technologie zorgt ervoor dat haren en vezels die vast zijn komen te zitten in de roterende borstel gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Druk met je voet op het pedaal bovenop de zuigmond en een mes zal alle haren en vezels verwijderen. Zo hoef je nooit meer zelf handmatig vuil van de borstel te verwijderen. Heel erg gemakkelijk.
  Gemotoriseerd vloerborstel met LED-verlichting De Performance Pro gemotoriseerd vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor een optimale zuigkracht. De vloerborstel heeft een brede zuigmond zodat ook grotere vuildeeltjes opgezogen kunnen worden. Daarbij is de zuigmond uitgerust met LED-verlichting waardoor de vloer verlicht wordt en je dus ook gemakkelijke op donkere plekken kunt stofzuigen.
  Gemakkelijk te reinigen stofcontainer en filter De stofcontainer en het filter zijn gemakkelijk te legen en wasbaar. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie.
  Ideaal voor mensen met allergieën Dit model vermindert volgens de British Allergy Foundation de blootstelling van allergenen, Pollen, huisstofmijt, kat en hondenhaar. Ideaal voor mensen met allergieën.

  199,74


  Titel: AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger
  Prijs: € 199,74
  Productcode: 9200000082406296


   

De AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Deze ANIMAL steelstofzuiger wordt speciaal geleverd met het gemotoriseerde X Flexibility™ Animal Care-mondstuk voor het in één beweging opzuigen van v....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top