Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Norton 360 for Gamers 50GB - 1 Gebruiker/3 Devices


 • Norton 360 for Gamers 50GB - 1 Gebruiker/3 Devices
  Norton 360 for Gamers 50GB - 1 Gebruiker/3 Devices Uitgebreide bescherming met functies die zijn ontworpen voor de unieke behoeften van gamers. Norton 360 voor gamers, geavanceerde meerlaagse bescherming voor jouw pc om je te helpen beschermen tegen cyberdreigingen zoals malware, DDoS, doxxing, SWATing en webcamovernames.

  Meldingen zijn geoptimaliseerd, zodat je alleen wordt gewaarschuwd als je wordt aangevallen, gevaar loopt of als je een functie waar je recht op hebt niet gebruikt.

  Als je zich in de modus Volledig scherm bevindt, worden alle behalve kritieke beveiligingswaarschuwingen het zwijgen opgelegd. Bovendien slaat 50 GB cloudback-up voor pc uw gameclips op.

  Realtime bescherming tegen bedreigingen: meerlaagse, geavanceerde beveiliging helpt je te beschermen tegen bestaande en opkomende malwarebedreigingen voor jouw apparaten, inclusief phishingaanvallen via e-mail en beveiligingsfouten in games en websites.

  Dark Web Monitoring: Norton houdt het dark web in de gaten en stelt jou op de hoogte als zij je persoonlijke informatie vinden, inclusief je gamertags, gebruikersnamen en e-mailadressen.

  Game Optimizer: Optimaliseert de gameprestaties door CPU-kernen aan de game toe te wijzen op pc’s met multi-core CPUs.

  Antiphishing: Antiphishing analyseert het beveiligingsniveau van websites die je bezoekt en laat je websites blokkeren waarvan bekend is dat ze frauduleus zijn. Slimme firewall voor pc of Firewall voor Mac: helpt jouw apparaat en de gegevens ervan te beschermen, zelfs in de gamemodus, tegen kwaadwillende aanvallen en opdringerige ogen.

  Cryptojacking and Tech Support Scam Protection: analyseert inkomende gegevens en helpt potentiele online bedreigingen te blokkeren voordat ze jouw computer raken.

  Apparaatbeveiliging: realtime bescherming voor 3 apparaten tegen ransomware, virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen Automatische cloudback-up voor Windows-pcs - sla uw gameclips online op, zodat u ruimte vrijmaakt op jouw schijven.

  Norton SafeCam-functies zijn alleen beschikbaar op Windows (behalve Windows 10 in S-modus, Windows draait op ARM-processor). Om de meeste waarschuwingen voor Windows te onderdrukken, moet de modus Volledig scherm in gebruik zijn. Vereist dat uw apparaat een internet- / dataplan heeft en is ingeschakeld. Norton Cloud Backup functies zijn alleen beschikbaar op Windows (behalve Windows 10 in S-modus, Windows draait op ARM-processor). Om een back-up van videobestanden of gameclips te activeren, moet u uw back-upinstellingen configureren onder Mijn documenten om aan uw individuele spelbehoeften te voldoen. Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

  29,95


  Titel: Norton 360 for Gamers 50GB - 1 Gebruiker/3 Devices
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000017033038


   

Uitgebreide bescherming met functies die zijn ontworpen voor de unieke behoeften van gamers. Norton 360 voor gamers, geavanceerde meerlaagse bescherming voor jouw pc om je te helpen beschermen tegen cyberdreigingen zoals malware, DDoS, doxxing, SWATi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top