Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Netgear GS308E - Netwerkswitch - Smart Managed - 8


 • Netgear GS308E - Netwerkswitch - Smart Managed - 8
  Netgear GS308E - Netwerkswitch - Smart Managed - 8 De Netgear GS308E is een gigabit managed switch met 8 gigabit aansluitingen. Deze switch zorgt voor gemakkelijke en betaalbare netwerk connectiviteit voor kleine kantoren en thuiskantoren. De GS308E-100PES is makkelijk te gebruiken en heeft een betrouwbare en robuuste metalen behuizingen. Met deze Plug-N-Play switch kun je je netwerk van verbindingen snel en eenvoudig uitbreiden met meerdere apparaten zonder dat hiervoor configuratie nodig is. Deze switch ondersteunt ook energiebesparende technologieën die je te helpen om energie en geld besparen. Belangrijkste kenmerken van de Netgear GS308E:
  Deze netwerkswitch... ✔ ... beschikt over 8 gigabit aansluitingen. ✔ ... is voorzien van Quality of Service (QoS) waarmee je voorrang kan geven aan bepaalde taken, zoals streaming. Daarbij geeft het je de mogelijkheid om je netwerkverkeer in de gaten te houden zodat je precies kan zien waar alles naar toe gaat. ✔ ... heeft IGMP-snooping voor multicast-optimalisatie. ✔ ... gaat met netwerkstandaard:: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3z. ✔ ... heeft een bandbreedte van 16 Gbps. ✔ ... heeft een automatische "Denial-of-service' (DoS) preventie. ✔ ... is compatibel met Windows, Mac OS, NetWare, Linux Goed om te weten: Het verschil tussen een managed en unmanaged switch:
  Koppel je netwerkkabel op een router en sluit de switch aan. Met de unmanaged switch heb je gelijk extra netwerkaansluitingen - super makkelijk! Met een managed switch heb je de mogelijkheid om daarnaast ook nog geavanceerde functies in te stellen.

  29,99


  Titel: Netgear GS308E - Netwerkswitch - Smart Managed - 8
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000107567915


   

De Netgear GS308E is een gigabit managed switch met 8 gigabit aansluitingen. Deze switch zorgt voor gemakkelijke en betaalbare netwerk connectiviteit voor kleine kantoren en thuiskantoren. De GS308E-100PES is makkelijk te gebruiken en heeft een betr....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top