Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Nokia 6.1 Plus - 64GB - Black - Dual Sim


 • Nokia 6.1 Plus - 64GB - Black - Dual Sim
  Nokia 6.1 Plus - 64GB - Black - Dual Sim De Nokia 6.1 Plus grijpt direct de aandacht. Het prachtige edge-to-edge ontwerp laat je favourite videos prachtig afspelen en verhoogd de ervaring van elke game. De zeer gevoelige dual rear camera met optic dept imaging zorgt ervoor dat je niet kunt wachten om al je foto's direct te delen. Dankzij de portret- en bokeh-functie, maak je foto's op waar studio-niveau.

  De octa-core processor en de aanwezigheid van 4GB aan RAM zorgt ervoor dat het toestel razendsnel gegevens kan verwerken. Denk hierbij aan opstartsnelheden, het tegelijkertijd gebruiken van apps en downloads. Het algemene geheugen kan worden uitgebreid met een SD-kaart van maximaal 400GB.

  Met het dual-sim slot kunnen twee simkaarten tegelijkertijd worden ingevoerd - hierdoor kunnen twee aparte telefoonnummers worden gebruikt op het toestel. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij een combinatie van persoonlijk en zakelijk gebruik of twee telefoonnummers uit een verschillend land.

  Privacy instellingen zijn makkelijk op te zetten. Android 10 brengt een scala aan nieuwe functies wat er voor zorgt dat je op het gebied van privacy en functionaliteit alles uit jouw Nokia 6.1 Plus kunt halen zoals smart reply en het dark theme.

  149


  Titel: Nokia 6.1 Plus - 64GB - Black - Dual Sim
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9300000002360599


   

De Nokia 6.1 Plus grijpt direct de aandacht. Het prachtige edge-to-edge ontwerp laat je favourite videos prachtig afspelen en verhoogd de ervaring van elke game. De zeer gevoelige dual rear camera met optic dept imaging zorgt ervoor dat je niet kunt ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top