AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Ring Video Doorbell Pro Plug-In


 • Ring Video Doorbell Pro Plug-In
  Ring Video Doorbell Pro Plug-In Onze meest geavanceerde deurbel.
  Met de gepersonaliseerde bewegingsdetectie, dual-band wifi (2,4 GHz en 5 GHz), een ultraslank ontwerp en verwisselbare voorpanelen is de Video Doorbell Pro de ultieme deurbel voor je huis.
  Met de meegeleverde stekkeradapter sluit je de Video Doorbell Pro snel en gemakkelijk aan op stroom, gewoon via het stopcontact.
  Combineer de videodeurbel met een Chime zodat je de meldingen van je videodeurbel overal in je huis kan horen.

  Professionele videodeurbel voor thuisgebruik.
  De Ring Video Doorbell Pro heeft onder meer gepersonaliseerde bewegingssensoren, 2,4 GHz en 5 GHz wificonnectiviteit, 1080p HD-video en tweerichtingsspraak, en is daarmee onze meest geavanceerde deurbelcamera voor woningen.

  Kenmerken:
  - Gepersonaliseerde bewegingsdetectie
  - Wificonnectiviteit van 2,4 GHz en 5 GHz
  - 1080p HD-video
  - Livebeeld
  - Nachtzicht met infrarood
  - Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking

  Altijd en overal contact met wie er thuis aanbelt
  Krijg waar je ook bent direct een melding als een bezoeker aanbelt of de gepersonaliseerde bewegingssensoren activeert, en zie, hoor en spreek met wie er voor de deur staat.
  -Bewegingsmeldingen op smartphone, tablet en pc -Video on Demand met livebeeld en nachtzicht met infrarood -Werkt met iOs-, Android-, Mac- en Windows 10-apparaten Geavanceerde beveiliging met luxe uitstraling
  Het ultraslanke ontwerp en verwisselbare voorpanelen geven de Ring Video Doorbell Pro een luxe afwerking die past bij de stijl van elke woning.

  -Ultraslank ontwerp -4 verwisselbare voorpanelen inbegrepen: Nikkel-satijn, crèmekleur, Venetiaans brons en zwart
  Eenvoudig te installeren voor elke woning
  De extra technologie in de Video Doorbell Pro heeft net wat meer stroom nodig dan onze andere deurbellen. Gelukkig wordt bij de Video Doorbell Pro met stekkeradapter alles geleverd wat nodig is voor een eenvoudige installatie zonder dat je professionele hulp nodig hebt, en krijg je de benodigde stroom via een standaard Europees stopcontact.
  Eenvoudig aan te sluiten op een standaard Brits of Europees stopcontact Snel en eenvoudig te installeren Installatieset inbegrepen
  Ring Cloud Video Recording Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 60 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat Uitstekende klantenservice Ring Nederland De Ring Video Deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00800 87009781 of mailen naar helpmij@ring.com

  249


  Titel: Ring Video Doorbell Pro Plug-In
  Prijs: € 249,00
  Productcode: 9300000011446871


   

Onze meest geavanceerde deurbel.
Met de gepersonaliseerde bewegingsdetectie, dual-band wifi (2,4 GHz en 5 GHz), een ultraslank ontwerp en verwisselbare voorpanelen is de Video Doorbell Pro de ultieme deurbel voor je huis.
Met de meegeleverde stekke....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top