Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TP-Link Deco X20 - Mesh Wifi - Wifi 6 - 1800 Mbps • TP-Link Deco X20 - Mesh Wifi - Wifi 6 - 1800 Mbps - 3-pack

  TP-Link Deco X20 - Mesh Wifi - Wifi 6 - 1800 Mbps De TP-Link Deco X20 is een multiroom wifi systeem voorzien van WIFI 6 / WIFI AX. Met dit TP-Link mesh systeem geef je je thuisnetwerk een boost in dekking, snelheid en capaciteit. Deze set bestaat uit één router en twee satellieten die elk als wifipunt functioneren. Plaats de wifipunten doorheen je huis en voorzie je woning van één groot draadloos netwerk. Omdat de satellieten met elkaar communiceren wordt je automatisch verbonden met het sterkste wifipunt, waardoor je geen verlies van snelheid of haperingen ervaart als je door je huis loopt. Dankzij de WIFI 6 technologie, is je wifisysteem in staat om dataverkeer efficiënter te verwerken. Belangrijkste kenmerken van de TP-Link Deco X20: HomeCare. Pas je thuisnetwerk aan met verbeterde beveiliging met behulp van een set functies ingebouwd in TP-Link HomeCare. Of je gevoelige gegevens beschermt of de toegang van kinderen en gasten beperkt, HomeCare biedt de tools die je nodig hebt om je netwerk volledig te beheren. Robuuste ouderlijk toezicht. Blokkeer ongepaste inhoud en beperk online tijdsbesteding, ingebouwde antivirus. Bescherm alle aangesloten apparaten in uw huis tegen online bedreigingen, servicekwaliteit. Prioriteit geven aan apparaten en applicaties voor snellere prestaties wanneer dat nodig is. Goed om te weten: De Deco X20 is compatibel met elk ander Deco-model. Hierdoor kun je een ​​maasnetwerk vormen. Vergroot de wifi-dekking op elk moment door eenvoudig meer Deco's toe te voegen.

  Deze Mesh Wifi is speciaal geschikt voor woningen met:
  Twee verdiepingen (540 m2) Veel verschillende devices (150+ apparaten) Intensief internetgebruik (4k streamen, online gamen...) Dit zijn de instructies voor installatie:
  Installeer de Unbox Deco app en volg eenvoudig de aanwijzingen op het scherm. De Deco-app zorgt voor de rest en zorgt ervoor dat je netwerk binnen enkele minuten operationeel is. Sluit Deco aan op je kabelmodem en schakel beide apparaten in Download en start de Deco-app; volg gewoon de aanwijzingen in de app om de installatiestappen te voltooien Volg de instructies in de app om je Deco-systeem te configureren.

  176,00 176


  Titel: TP-Link Deco X20 - Mesh Wifi - Wifi 6 - 1800 Mbps
  Prijs: € 176,00
  Productcode: 9200000124896918


   

De TP-Link Deco X20 is een multiroom wifi systeem voorzien van WIFI 6 / WIFI AX. Met dit TP-Link mesh systeem geef je je thuisnetwerk een boost in dekking, snelheid en capaciteit. Deze set bestaat uit één router en twee satellieten die elk als wifipu....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top