AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Bosch Flexxo BBH32101 - Steelstofzuiger


 • Bosch Flexxo BBH32101 - Steelstofzuiger
  Bosch Flexxo BBH32101 - Steelstofzuiger Bosch introduceert de Flexxo BBH32101 steelstofzuiger. Met deze steelstofzuiger heb je altijd alles binnen handbereik. De gecombineerde accessoires zijn rechtstreeks in het apparaat geïntegreerd. Zo kun je altijd makkelijk en snel overal schoonmaken, super handig! Bovendien heeft deze steelstofzuiger verschillende standen en gaat op de laagste stand wel tot 50 minuten mee. Verder zorgt de krachtige accu voor hoge prestatie en korte oplaadtijd van 4 tot 5 uur. Productvoordelen van de Bosch Flexxo BBH32101:
  ✅Geïntegreerde accessoires: makkelijk te combineren en geïntegreerd in de stofzuiger, zodat ze altijd binnen handbereik zijn.
  ✅Reiniging op alle niveaus: diverse accessoires zijn geschikt om vuil te verwijderen van de vloer tot aan het plafond en zelfs in je auto.
  ✅2-in-1: een handstofzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor extra flexibiliteit.
  ✅AllFloor Brush: één borstel om alle soorten vloeren gemakkelijk te reinigen.
  ✅Parkeerstand: altijd beschikbaar, binnen handbereik, makkelijk op te bergen en te laden.
  Goed om te weten: Dit is een goede stofzuiger voor erbij, maar hij heeft niet de zuigkracht voor een grote schoonmaakklus. Hij heeft een minder lange gebruikstijd dan bijvoorbeeld de Bosch Athlet steelstofzuigers Heb je huisdieren? Bekijk dan eens de Bosch Flexxo ZOO’O Productkenmerken van de Bosch Flexxo BBH32101 : Prestatie Handig, snel en grondig, met geïntegreerde accessoires voor meer flexibiliteit bij dagelijkse reiniging. 2in1 kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor meer flexibiliteit Constante hoge prestaties: de LongLife Li-Ion accu zorgt voor constante hoge prestaties en een korte oplaadtijd Elektrische borstel voor een grondige reiniging van alle vloersoorten Twee vermogensstanden Hygiëne Uitwasbaar filter Eenvoudig te legen container EasyClean System: Eenvoudig los te koppelen en te reinigen draaiende borstel Comfort Schoonmaken op alle niveaus: Dankzij de verschillende accessoires kan je alles stofzuigen, van vloer tot plafond - en zelfs in de auto. Maximale flexibiliteit: makkelijk stofzuigen om en onder meubels door het flexibele mondstuk Staand op te bergen en op te laden Extra lange werktijd tot maximaal 50 minuten 2-in-1 meubelborstel en bekledingszuigmond. Uitschuifbaar spleetmondstuk Stofcontainer: 0.4 l netto inhoud Oplaadtijd: 4-5 uur Gewicht: 3 kg Afm.: L 180 - B 265 - H 1150 mm"

  199,0 149


  Titel: Bosch Flexxo BBH32101 - Steelstofzuiger
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9200000097698311


   

Bosch introduceert de Flexxo BBH32101 steelstofzuiger. Met deze steelstofzuiger heb je altijd alles binnen handbereik. De gecombineerde accessoires zijn rechtstreeks in het apparaat geïntegreerd. Zo kun je altijd makkelijk en snel overal schoonmaken....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top