Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Panta Safe Light – LED lamp met sensor voor binnen


 • Panta Safe Light – LED lamp met sensor voor binnen
  Panta Safe Light – LED lamp met sensor voor binnen ✔ BINNEN & BUITEN – De praktische LED buitenlamp met bewegingssensor kan ook binnenshuis worden gebruikt. Verlicht de ingang, het tuinhuisje, donkere kasten en nog veel meer.
  ✔ BESPAAR ENERGIE – De LED buitenverlichting met sensor verbruikt alleen energie als het nodig is. Met volle batterijen kan deze tot wel 3000 keer worden geactiveerd.
  ✔ ZEER WEERBESTENDIG – De waterbestendige bewegingsmelder is bestand tegen regen en vorst, waardoor deze zonder problemen het hele jaar door gebruikt kan worden.
  ✔ OVERAL INZETBAAR – De lamp met bewegingssensor werkt op batterijen, waardoor deze overal kan worden geïnstalleerd en grote oppervlaktes kan verlichten met de 360​​° draaibare kop.
  ✔ INHOUD VERPAKKING – 1x MediaShop Panta Safe Light buitenverlichting met bewegingsmelder voor praktische verlichting en een veilig gevoel, 3x schroeven, 3x pluggen. Panta Safe Light – de krachtige LED sensorlamp voor binnen en buiten

  Panta Safe Light brengt licht in het donker, precies waar het nodig is. Creëer een gevoel van veiligheid bij thuiskomt of tijdens een afdaling in de donkere kelder. De LED lamp is weerbestendig, waardoor deze geschikt is voor gebruik binnen en buiten. Bijvoorbeeld als tuinlamp, als lamp bij de ingang, in de garage, in de berging en op zolder. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  De installatie van de LED verlichting is eenvoudig – de basis kan op elk geschikt oppervlak worden gemonteerd met de meegeleverde schroeven. De LED lamp is voorzien van een 360 graden draaibaar gewricht en verlicht een oppervlakte van 25 m² met 450 lumen helderheid.
  De gevoelige bewegingssensor met een bereik tot 10m en de schemersensor zorgen ervoor dat het sensorlicht alleen wordt geactiveerd wanneer dat nodig is. Het zal betrouwbaar oplichten wanneer iemand nadert en het bespaart energie, omdat het alleen in het donker wordt geactiveerd. De geïntegreerde uitschakelfunctie zorgt ervoor dat het licht na 20 seconden weer wordt gedeactiveerd. Het kopgedeelte van de LED lamp kan eenvoudig worden verwijderd om de batterij te vervangen.

  OPMERKING: Houd er rekening mee dat de vereiste 4 1,5 V-batterijen niet bij de levering zijn inbegrepen.

  Productvoordelen in een oogopslag: Geschikt voor gebruik binnen en buiten Bewegingssensor met een bereik van 10 meter Daglichtsensor en uitschakelfunctie Weerbestendig tegen nattigheid en vorst Draadloos, werkt op batterijen 360 graden draaibaar
  Inhoud verpakking:
  1x Panta Safe Light 3x schroeven 3x pluggen

  24


  Titel: Panta Safe Light – LED lamp met sensor voor binnen
  Prijs: € 24,00
  Productcode: 9200000123275714


   

✔ BINNEN & BUITEN – De praktische LED buitenlamp met bewegingssensor kan ook binnenshuis worden gebruikt. Verlicht de ingang, het tuinhuisje, donkere kasten en nog veel meer.
✔ BESPAAR ENERGIE – De LED buitenverlichting met sensor verbruikt alleen ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top