Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MacGyver Tactical Knife | Tactisch mes | Survivalm


 • MacGyver Tactical Knife | Tactisch mes | Survivalm
  MacGyver Tactical Knife | Tactisch mes | Survivalm Bij een tactisch mes denk je al snel aan militaire toepassingen, maar MacGyver’s Tactical Knife (met veilige crosslock vergrendeling) zal iedereen die behoefte heeft aan een solide alleskunner tevreden stellen. Snijden, hakken, zagen, effectief touw doorklieven, makkelijk een autoruit breken of zelfs een taaie gordel doorsnijden: dit automatisch uitklappende tactische mes van RVS en aluminium bevrijdt je snel en effectief uit tal van benarde situaties en is tegelijk je allerbeste vriend bij outdoor activiteiten.

  Eigenschappen
  ✓ Tactical knife, ook wel een militair mes of tactisch mes genoemd.
  ✓ Vlijmscherpe RVS drop-point lemmet van 7cm met zaagfunctie.
  ✓ Inclusief glasbreker.
  ✓ Inclusief gordelsnijder en gekartelde touwsnijfunctie.
  ✓ Klapt snel automatisch uit bij ontgrendeling.
  ✓ Crosslock: kan niet inklappen nadat je hem hebt uitklapt tot je ontgrendelt.
  ✓ Zeer breed inzetbaar: van tactische toepassing tot survival.
  ✓ Sterke aluminium body.
  ✓ Voelt zeer degelijk in de hand, je voelt de kwaliteit.
  ✓ Broekclip.
  ✓ Lengte ingeklapt: 13 cm.
  ✓ Lengte uitgeklapt: 20 cm.
  Zeer solide en sterk: gemaakt van kwaliteitsmaterialen
  Van een tactisch mes verwacht je dat het mes werkt wanneer dit nodig is. MacGyver heeft dit no-nonsense mes daarom ontwikkeld van sterke en betrouwbare materialen. Het lemmet is gemaakt van RVS, uitstekend bestand tegen roest en bovendien een zeer hard metaal. De body is gemaakt van aluminium om zo het gewicht tot een minimum te beperken. Zodra u het mes uit de verpakking haalt zal duidelijk zijn: dit mes is zeer sterk en oersolide.

  Automatische uitklapfunctie en crosslock vergrendeling.
  De mechanische beleving van dit mes is subliem. Met een enkele beweging van je vinger klapt dit tactische mes niet alleen bijzonder snel en soepel uit, ook is het lemmet direct zeer solide en veilig vergrendeld. Je hebt echt ‘iets’ in handen en bovendien is dit mes nog zeer veilig ook. Het lemmet is direct zonder enige speling geblokkeerd dankzij de crosslock functionaliteit. Het mes kan niet inklappen, hoe hard je ook hakt- of insteekt op een object.

  Je ontgrendelt de superveilige crosslock-functie door met de duim bovenin de binnenkant van het mes de gekartelde veer weer terug naar de linkerkant te duwen. Nu kun je het mes weer inklappen.

  Glasbreker, gordel/touwsnijder en zaagfunctie
  Op de achterzijde van dit mes tref je een stompe punt die specifiek is ontwikkeld om moeiteloos glas te kunnen breken. Tevens is dit tactische mes voorzien van een interne vlijmscherpe cutter: touw en autogordels hebben geen schijn van kans. In een mum van tijd bevrijdt jij je uit een benarde situatie. Het in het lemmet geïntegreerde oersterke zaagblad maakt deze overcomplete alleskunner helemaal af!

  12,95


  Titel: MacGyver Tactical Knife | Tactisch mes | Survivalm
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9200000112316785


   

Bij een tactisch mes denk je al snel aan militaire toepassingen, maar MacGyver’s Tactical Knife (met veilige crosslock vergrendeling) zal iedereen die behoefte heeft aan een solide alleskunner tevreden stellen. Snijden, hakken, zagen, effectief touw....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top