Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sony A7 II + FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS


 • Sony A7 II + FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS
  Sony A7 II + FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS De Sony A7 II body met Wifi en Bluetooth biedt je nog meer vrijheid. Met deze camera met verwisselbare lens van Sony stel je dankzij de hybride autofocus supersnel scherp en mis je geen enkele foto. Jouw afbeeldingen worden van hoek tot hoek beeldschoon door de full-frame Exmor CMOS-beeldsensor van 35 mm en de BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor van de Sony A7 II. Ook maakt deze full-frame systeemcamera schitterende video’s waarbij je de achtergrond kan vervagen en donkere scenes nog beter kan vastleggen. Met deze professionele camera van Sony draag je Full-HD-filmsignalen eenvoudig realtime over naar een externe monitor. Deze systeemcamera van Sony is echt next-level en ook geschikt voor professionele fotografen.

  Plus- en minpunten van de Sony A7 II
  5-assige beeldstabilisatie
  WiFi/NFC voor delen van foto's
  Fenomenale autofocus
  Filmen in 4K niet mogelijk

  Belangrijkste kenmerken van de Sony A7 II:
  - ’s Werelds eerste full-frame camera met beeldstabilisatie over 5 assen
  - Verbeterde hybride autofocus is snel en effectief
  - Full-frame Exmor CMOS-sensor van 35 mm met 24,3 MP
  - BIONZ X -beeldverwerkingsprocessor
  - Opnemen van Full HD-films in XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid van 50 Mbps

  Beeldstabilisatie over 5 assen
  De eerste full-frame camera ter wereld met deze functie
  Breid je expressiviteit enorm uit door vijf soorten camerabewegingen bij opnamen van stilstaande beelden en films te compenseren. Met beeldstabilisatie over 5 assen kun je inzoomen, close-ups maken en nachtscènes vastleggen. Compensatie is equivalent aan het gebruik van een 4,5-stap snellere sluitersnelheid. Compenseer veel voorkomende pitch- en yaw-bewegingen bij lange brandpuntsafstanden. Compenseer X- en Y-asverschuivingsbewegingen bij een hoge vergrotingsfactor (bij macrofotografie etc.). Compenseer rolbewegingen op de Z-as gedurende lange belichtingstijden. De meeste systemen in lenzen kunnen rolbewegingen niet compenseren.


  Compatibiliteit met ruim assortiment bevestigbare lenzen
  Gebruik jouw favoriete lenzen zonder camerabewegingen.
  Geniet van ongeëvenaarde vrijheid om vanuit de hand opnamen te maken met meer van jouw favoriete lenzen. De korte flange-back-afstand in de α7 II met E-bevestiging draagt bij tot een breed scala aan compatibele lenzen.

  Automatische optimalisatie voor elke α-lens
  Jouw α-lenzen stellen nooit teleur.
  De Sony α7 II analyseert informatie van jouw lenzen met E-bevestiging en A-bevestiging voor optimale weergaveprestaties en beeldstabilisatie over 5 assen voor de betreffende lens die je bevestigt.

  Stelt scherp op je onderwerp en blijft het volgen
  Opmerkelijk snel voor een autofocussysteem van een full-frame camera. Je hoeft geen fotomoment te missen dankzij de snelle, hybride autofocus. Voordelen van de autofocus met fasedetectie zijn gewaarborgd, zelfs bij een lens met A-bevestiging via LA-EA3 (LA-EA1).De uiterst geavanceerde hybride autofocus zorgt voor een supersnelle respons, zeer accurate voorspelling en bestrijkt een breed gebied voor betrouwbare automatische scherpstelling en tracking over een breed brandpuntsvlak van 117 punten.


  Stabiele fotografie
  Leg snel bewegende onderwerpen fraai vast met scherpe, goed belichte resultaten via continu AF/AE-fotograferen met 5 fps, een sterk verbeterd algoritme en continue autofocusweergave.

  Nieuwe 14-bits ongecomprimeerde RAW-indeling
  Nu meer indelingen om uit te kiezen, voor onovertroffen kwaliteit en kleurbereik.

  XAVC S-indeling van professionele kwaliteit
  Maak films met adembenemende beeld- en geluidskwaliteit met schitterende achtergrondvervaging en de gevoeligheid om donkere scènes echt tot leven te wekken. Voor een extreem hoge beeldkwaliteit en minimale ruis kun je films opnemen in de XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid. Hiermee kunt u Full HD-opnames maken met 50 Mbps (60p/50p, 30p/25p, 24p).

  Beeldprofiel
  Slaat verschillende aangepaste parameters en instellingen als een profiel op.

  S-Log-gamma-instelling
  Creëert een 1300% breder dynamisch bereik. Perfect voor postproductie.

  Zuivere HDMI-uitvoer
  Draag Full HD-filmsignalen in realtime over naar een externe monitor.

  Nauwgezet vakmanschap
  Bedieningselementen zijn verfijnd voor intuïtieve bediening en onmiddellijke aanpassing wanneer je scènes door de zoeker bekijkt. Verfijning en bedieningsgemak ten top.


  Volledige ondersteuning voor de full-frame voordelen
  Sony verbreedt je fotografische horizon met een uitgebreide reeks full-frame lenzen met A-bevestiging en E-bevestiging voor ongekende prestaties. Geniet van ongeëvenaarde vrijheid om vanuit de hand opnamen te maken met meer van jouw favoriete lenzen. De korte flange-back-afstand in de α7 II met E-bevestiging draagt bij tot een breed scala aan compatibele lenzen.


  Nieuwe mogelijkheden waar je op hebt gewacht
  Eenvoudige draadloze beeldoverdracht
  Verbind de camera met een smartphone of tablet in één aanraking!

  Zet eenvoudig back-ups van je foto's in de cloud
  PlayMemories Online is de cloudgebaseerde foto- en videoservice van Sony. Sla een back-up van de geweldige foto's op je camera op in de cloud en bekijk ze eenvoudig vanaf je smartphone of andere apparaten.

  Standaard meegeleverd:
  - Sony A7 II body
  - Sony 28-70mm lens
  - NP-FW50 li-ion accu
  - AC-UB10 USB-lader
  - Micro USB-kabel
  - Bodydop
  - Schouderriem
  - Handleiding

  1179,00 1179


  Titel: Sony A7 II + FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS
  Prijs: € 1.179,00
  Productcode: 9200000036271308


   





De Sony A7 II body met Wifi en Bluetooth biedt je nog meer vrijheid. Met deze camera met verwisselbare lens van Sony stel je dankzij de hybride autofocus supersnel scherp en mis je geen enkele foto. Jouw afbeeldingen worden van hoek tot hoek beeldsch....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top