Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

COLOURS+ e-learning voor Insights Discovery - 12 m


 • COLOURS+ e-learning voor Insights Discovery - 12 m
  COLOURS+ e-learning voor Insights Discovery - 12 m Haal meer uit je Insights Discovery profiel met alle content (60 cursussen). Hét e-learning abonnement voor diepere persoonlijke en team ontwikkeling geserveerd in een educatieve, interactieve en spannende leerreis langs de fases van Lencioni en Tuckman. In vijf programma's nemen we je mee in het verhaal van Ilse. Deze young professional maakt een onstuimige carière door bij de adviesorganisatie waar ze net gestart is. Met behulp van Insights Discovery en haar mentoren weet ze de situatie uiteindelijk de baas. Tijdens deze "office soap" dienen we een balans van verhaal, theorie, reflectie en toets op. Te volgen op je computer (web), smartphone of tablet (iOS of Android Apps).

  COLOURS+ is er voor iedereen in Nederland of België met een Insights Discovery profiel en het gevoel heeft dat er meer uit te halen is. Per doelgroep bieden we unieke toegevoegde waarde. Onze content is bereikbaar voor iedereen. 24x7x365. Bestel nu en volg binnen 5 minuten jouw eerste les! COLOURS+ is bedacht, ontwikkeld en wordt onderhouden door 9 professionals uit de wereld van Learning & Development.

  Onze unieke mix van Insights Discovery kennis en ervaring (volledig geaccrediteerd), didactische vaardigheden (fysiek en digitaal), technische innovatie en vooral ook veel passie en plezier maakt COLOURS+ de meest complete e-learning voor Insights Discovery. En met onze schaalgrootte kunnen we het aanbieden voor de prijs van een streamingsdienst.

  72,45


  Titel: COLOURS+ e-learning voor Insights Discovery - 12 m
  Prijs: € 72,45
  Productcode: 9300000019599815


   

Haal meer uit je Insights Discovery profiel met alle content (60 cursussen). Hét e-learning abonnement voor diepere persoonlijke en team ontwikkeling geserveerd in een educatieve, interactieve en spannende leerreis langs de fases van Lencioni en Tuck....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top