Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nintendo Switch Console - Blauw / Rood - Nieuw mod


 • Nintendo Switch Console - Blauw / Rood - Nieuw mod
  Nintendo Switch Console - Blauw / Rood - Nieuw mod Dit is de Nintendo Switch inclusief Ring Fit Adventure! Jouw spelcomputer voor thuis en onderweg. Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen? Met Nintendo Switch speel je jouw favoriete games altijd, overal en met iedereen.

  Sluit je systeem aan op je tv, om games op het grote tv scherm te kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden. Als je geen tv bij de hand hebt, haal je de Nintendo Switch uit de houder en klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit. Geef een controller aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm van de Nintendo Switch.
  Je kunt ook onderweg de games spelen in handheldstijl waarbij de controllers aan het Nintendo Switch scherm vast zitten. De twee controllers kun je samen of apart gebruiken: de Joy-Con-controllers. Dit is de rood/blauw uitvoering waarbij de Joy-Con-controllers die bij het systeem zitten rood/blauw zijn. Bij deze bundel zit het spel Ring Fit Adventure. Dit avontuur houdt je in beweging! Pak je Ring-Con erbij, doe je beenband om en beleef een avontuur vol fitnessoefeningen! Ontdek een kleurrijke fantasiewereld en versla een krachtpatser van een draak en zijn onderdanen door allerlei oefeningen te doen in Ring Fit Adventure, een fitness-videogame voor de Nintendo Switch! Jog op de plaats om door grasvlakten te rennen, voer oefeningen uit om vijanden aan te vallen en vul je energiemeter aan met yogaposes.

  481


  Titel: Nintendo Switch Console - Blauw / Rood - Nieuw mod
  Prijs: € 481,00
  Productcode: 9300000018707542


   

Dit is de Nintendo Switch inclusief Ring Fit Adventure! Jouw spelcomputer voor thuis en onderweg. Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen? Met N....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top