Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nordik Lights - Vlaggenmastverlichting - 180 CM - • Nordik Lights - Vlaggenmastverlichting - 180 CM - 192 LED lampjes warm wit - Incl. mast

  Nordik Lights - Vlaggenmastverlichting - 180 CM - Beschik jij niet over een vlaggenmast, maar ben jij wel jaloers op mensen die hun vlaggenmast versieren met deze opvallende kerstverlichting? Vanaf dit jaar vind je in het assortiment van Nordik Lights ook modellen inclusief mast. Zo bouw jij de mast zelf op en kun jij ook zonder problemen een sfeervolle setting creëren in de tuin, op het terras of in het weiland. Opbouwen is heel eenvoudig, doordat de verschillende metalen delen in elkaar te schuiven zijn. Vervolgens plaats je de mast stevig in de grond, waardoor de Nordik Lights de wind kan weerstaan. Wanneer de mast staat, geniet jij van de sfeervolle aanblik van 196 stralende LED lampjes.

  Regent het? Dat is geen probleem, want de vlaggenmastverlichting is uitvoerig getest in de natte Scandinavische winters en gecertificeerd met IP44. Bovendien is de vlaggenmastverlichting opgebouwd uit corrosiebestendige materialen. De kerstboomvorm is 180 centimeter hoog en heeft een onderste diameter van 90 centimeter. Ook wanneer je wat minder ruimte beschikbaar hebt, is er genoeg plek voor dit model. Heb je wel meer ruimte? Dan zijn de grotere uitvoeringen ook voor jou geschikt.

  De belangrijkste kenmerken van de Nordik Lights

  • Staande uitvoering
  • 180 centimeter hoog
  • Diameter van 90 centimeter
  • 196 LED lampjes
  • Corrosiebestendige materialen
  • Energiezuinige LED
  • Makkelijk te installeren

  Over het merk Nordik Lights:
  The beautiful original from the North¸ kenmerkt zich door de Scandinavische oorsprong en inspiratie. Met uitvoerig geteste producten weet het Nederlandse merk inmiddels zeker dat de vlaggenmastverlichtingen inclusief mast van hoogwaardige kwaliteit zijn. De kerstverlichting doorstaat de strenge winters in Scandinavië en zal dan ook zeker tijdens de Nederlandse en Belgische winters niet teleurstellen. Het aanbod van dit merk bestaat uit verschillende kerstversieringen. Zo levert Nordik Lights ook zonder mast, in uitvoeringen van 4, 6, 8 en 10 meter én is er ook een hangende uitvoering beschikbaar. De modellen inclusief mast zijn te bestellen in 1,8, 3 en 4 meter.

  Met energiezuinige LED-verlichting en corrosiebestendig materiaal, blijft deze hangende kerstboom een aanwinst voor jarenlang. Maak jij het deze kerst ook nét wat sfeervoller? Nordik Lights zorgt er voor dat jij klaar bent voor een gezellige kerst!

  149


  Titel: Nordik Lights - Vlaggenmastverlichting - 180 CM -
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9200000101344662


   

Beschik jij niet over een vlaggenmast, maar ben jij wel jaloers op mensen die hun vlaggenmast versieren met deze opvallende kerstverlichting? Vanaf dit jaar vind je in het assortiment van Nordik Lights ook modellen inclusief mast. Zo bouw jij de mast....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top