Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Cyberpunk 2077 - Day One Edition - Xbox One & Xb • Cyberpunk 2077 - Day One Edition - Xbox One & Xbox Series X

  Cyberpunk 2077 - Day One Edition - Xbox One & Dit is de Day One Edition van Cyberpunk 2077 voor de Xbox One & Xbox Series X, gemaakt door ontwikkelaar CD Projekt RED, maker van o.a. The Witcher.

  Belangrijke info

  Cyberpunk 2077 heeft sinds de release veel technische problemen op de Xbox One, Xbox One S & Playstation 4. De ontwikkelaar CD Projekt RED heeft aangegeven in diverse persberichten hard aan de slag te gaan om de game te verbeteren. Je kunt hierbij in 2021 grote updates verwachten. Bezoek de sociale kanalen van Cyberpunk 2077 of CD Projekt RED voor het laatste nieuws. Wanneer je de game op dit moment aanschaft willen we je graag vragen hier rekening mee te houden.

  Over Cyberpunk 2077

  Cyberpunk 2077 is action-adventure game die zich afspeelt in een open wereld genaamd Night City, een megalopolis geobsedeerd door kracht, glamour en lichaamsmodificaties. Jij neemt de rol aan van V, een huurling op zoek naar het zeldzame (en tevens enige) implantaat dat de sleutel is tot onsterfelijkheid. Je kan je eigen personages cyberware aanpassen, de skillset en speelstijl kiezen en een uitgebreide stad verkennen waar je keuzes het verhaal en de wereld rondom je beinvloeden.

  Geschikt voor Xbox One & Xbox Series X

  De Cyberpunk 2077 game zal zodra mogelijk ook speelbaar zijn op Xbox Series X. Een gratis upgrade wordt later beschikbaar gesteld voor eigenaars van de Xbox One-versie van Cyberpunk 2077 om de next-gen hardware volledig te benutten.

  Kenmerken van Cyberpunk 2077
  Ga als outlaw op pad: Word een cyberpunk; een huurling voorzien van cybernetische uitbreidingen en maak het tot de top van de straten van Night City. Leef in de stad van de toekomst: Betreed de open wereld van Night City, de plaats waar nieuwe standaarden worden gezet op gebied van graphics, complexiteit en diepgang. Steel het implantaat dat het eeuwige leven verleent: Neem de meest risicovolle job van je leven aan en ga het prototype-implantaat achterna dat de sleutel is tot onsterfelijkheid. De game bevat volgende fysieke items: Amaray case met disc Wereld Compendium waarin details staan van de game’s setting en lore Postkaarten van Night City Kaart van Night City Stickers De game bevat volgende digitale items: Game soundtrack Art boekje met een selectie aan tekeningen uit de game Cyberpunk 2020 bron boek Bureaubladachtergronden voor desktop en mobile

  27,99


  Titel: Cyberpunk 2077 - Day One Edition - Xbox One &
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9200000087293371


   

Dit is de Day One Edition van Cyberpunk 2077 voor de Xbox One & Xbox Series X, gemaakt door ontwikkelaar CD Projekt RED, maker van o.a. The Witcher.

Belangrijke info

Cyberpunk 2077 heeft sinds de release veel technische problemen op de Xbox On....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top