Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

VONROC Elektrische kachel - Straalkachel - ventila • VONROC Elektrische kachel - Straalkachel - ventilatorkachel - keramisch - 3 standen: 1000W/2000W/ventilator - voor ruimten tot 20m2 - groen

  VONROC Elektrische kachel - Straalkachel - ventila Altijd aangename temperaturen met deze kachel van VONROC
  Klussen of hobbyen tijdens de koudste maanden van het jaar, maar geen verwarming in je schuur, werkplaats of garage? Met deze VONROC ventilatorkachel werk jij ook tijdens koude dagen in aangename temperaturen aan jouw project of klus. De elektrische heater is daarnaast zeer geschikt voor het verwarmen van bijvoorbeeld je caravan, camper of voortent tijdens frisse zomeravonden. Dankzij de traploze temperatuurregeling stel je zelf gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De elektrische verwarming is geschikt voor het verwarmen van binnenruimtes tot 20 m2. Juist verkoeling nodig?
  Geen probleem, naast de 2 verwarmingsstanden heeft de heater ook een stand voor ventilatie. De kachel is dus niet alleen geschikt voor het verwarmen, maar kan dankzij de ventilatiestand ook gebruikt worden om warmte uit bijvoorbeeld je caravan, camper of garage te verdrijven. Zo kun je dus ook in de zomer aangenaam vertoeven op de camping of in je werkplaats. Neem ‘m overal mee naartoe!
  De elektrische kachel van VONROC heeft een zeer compact design en is licht van gewicht. Dit in combinatie met het handvat maken hem gemakkelijk vervoerbaar. De ingebouwde ventilator helpt om de opgewekte warmte direct te verspreiden. Hierdoor kan de kachel ondanks zijn compacte formaat genoeg power leveren om de ruimte snel op temperatuur brengen. Technische specificaties Voeding: 220-240V Vermogen: 2000W Aantal standen: 3 (ventilator, 1000W en 2000W) Verwarmingselement: keramisch Kleur: groen (ook verkrijgbaar in wit en grijs) Snoerlengte: 1,1m Beschermingsgraad (tegen aanraking en vocht): IP20 Gewicht: 1.7kg. Geschikt voor ruimtes tot: 20m2 Temperatuurbereik: 5-650C Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De EH501AC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk Inhoud: 1 x Elektrische ventilatorkachel - groen (EH501AC)

  29,95 29,95


  Titel: VONROC Elektrische kachel - Straalkachel - ventila
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000121571402


   

Altijd aangename temperaturen met deze kachel van VONROC
Klussen of hobbyen tijdens de koudste maanden van het jaar, maar geen verwarming in je schuur, werkplaats of garage? Met deze VONROC ventilatorkachel werk jij ook tijdens koude dagen in aang....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top