Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Philips AC1214/10 - Luchtreiniger met HEPA- en koo


 • Philips AC1214/10 - Luchtreiniger met HEPA- en koo
  Philips AC1214/10 - Luchtreiniger met HEPA- en koo We zijn steeds meer bezig met de gezondheid van onszelf en van onze kinderen. We letten dagelijks op wat onze kinderen eten en drinken, maar niet ierdereen is zich bewust van de lucht die zij inademen. Wist u dat we in kilos 7 keer meer lucht inademen dan wat we eten en drinken? Gemiddeld halen we 20.000 keer per dag adem, en daarom is een goede luchtkwaliteit essentieel voor de gezondeheid van je kindje waarvan de longen nog steeds in ontwikkeling zijn. Met de Philips AC1214 luchtreiniger creeert u in de baby en kinderkamer een omgeving waar uw kinderen profiteren van schone lucht. De AC1214 meet en zuivert de lucht voor 99,97% automatisch van fijnstof en verminderd allergenen, gassen en luchtjes, en is uitermate geschikt voor ruimtes van ongeveer 63m2. Verder is de luchtreiniger App connected en geeft real-time inzicht en advies over de binnen- en buitenluchtkwaliteit. verder is de luchtreiniger voorzien van een nachtmodus waardoor het apparaat automatisch naar dim stand schakeld als uw kindje in een donkere kamer ligt te slapen.

  Belangrijkste kenmerken van de Philips AC1214/10: Verwijdert tot 99,9% van virussen en aerosolen uit de lucht
  Het HEPA filter in Philips luchtreinigers vangen de kleinste ronddwarrelende deeltjes uit de lucht zoals bijvoorbeeld fijnstof maar ook virussen en aerosolen (kleine druppeltjes die bijvoorbeeld bij het hoesten of niezen vrijkomen en virussen kunnen bevatten)

  Clean Home+ -app
  Met de Philips Clean Home+-app haal je alles uit jouw connected luchtzuiveraar en/of 2-in-1-luchtzuiveraar & -bevochtiger van Philips. Met de app kun je het apparaat overal bedienen en daarnaast de luchtkwaliteit binnen- en buitenshuis in realtime volgen. Ook biedt de app een persoonlijke coach die aanwijzingen geeft over het verbeteren van de luchtkwaliteit om blootstelling aan vervuiling en allergenen te verminderen.

  Gebruikerstip
  Wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis slechter kan zijn dan buiten? Dit kan 2 tot 5 keer slechter zijn. Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk, maar voor sommige mensen is het nog belangrijker waaronder zwangere vrouwen, kinderen, ouderen, mensen met longaandoeningen (astma of COPD) of allergieën merken het eerder als de lucht vervuild is en ondervinden veel last van een slechte luchtkwaliteit. Op warme dagen kan de luchtkwaliteit sterk achteruit gaan door het ontstaan van smog. De droogte zorgt er ook voor dat er meer fijnstof in de lucht zit. Let wel: voor het optimaal functioneren van de luchtreiniger is het van essentieel belang dat er geen ramen en/of deuren openstaan.

  99,97% filtering
  Ontworpen met een meertraps actief filtratiesysteem dat tot 99,97% van de deeltjes van slechts 0,3 micron die door het filter stromen opneemt (de grootte van de meest voorkomende rondzwevende allergenen, deeltjes, bacteriën en virussen).

  Luchtkwaliteit in beeld
  AeraSense toont in realtime de IAI-index op een numerieke weergave en een gekleurde ring op het dashboard van de luchtzuiveraar. De numerieke weergave is een index van de luchtkwaliteit binnenshuis. De kleurenring geeft extra visuele informatie, variërend van blauw (goede luchtkwaliteit) tot rood (slechte luchtkwaliteit).

  3 automatische modi
  Deze luchtzuiveraar van Philips heeft 3 automatische zuiveringsinstellingen: een algemene modus, een extra gevoelige allergeenmodus en een nachtmodus die automatisch de lampen dimt en ventilatorsnelheid verlaagt wanneer de kamer donker is. Je kunt de gewenste modus instellen voor het personaliseren en optimaliseren van jouw zuivering.

  4 handmatige instellingen
  Naast de 3 automatische modi, heeft de luchtzuiveraar ook 4 handmatige modi. Kies een van de vier verschillende snelheden: van de extra stille 'snelheid 1' tot de extra krachtige 'turbosnelheid'. Kies een modus die ideaal is voor de gewenste zuivering.

  AeraSense-technologie
  Vergeleken met een professionele sensor kan Philips AeraSense-technologie zeer effectief de kleinste verandering in de luchtkwaliteit binnen waarnemen. Het apparaat controleert continu de lucht en past automatisch de ventilatorsnelheid als er veranderingen in de deeltjes in de lucht optreden.

  Luchtzuiveraar op afstand bedienen
  Bedien jouw luchtzuiveraar vanaf elke plek met de verbonden app. Schakel de luchtzuiveraar in, wijzig de ventilatorsnelheid of controleer de levensduur van jouw filter met de Air Mattersapp.

  Volg jouw luchtkwaliteit
  Gebruik de app om jouw luchtkwaliteit binnen en buiten te controleren. De luchtzuiveraar geeft voortdurend gegevens over de luchtkwaliteit binnenshuis door aan de app, die vervolgens gecombineerd worden met informatie over vervuiling buitenshuis en pollen, om je een compleet beeld van je luchtkwaliteit te geven.

  Advies over allergenenbeheer
  Op basis van kwaliteitsniveaus van de binnenen buitenlucht geeft de app je advies ter ondersteuning van jouw plan voor allergenenbeheer.

  Ideaal voor kleine tot medium kamer
  De Philips-luchtzuiveraar is ontworpen voor kleine tot middelgrote kamers, zoals een slaapkamer. Het apparaat wordt aanbevolen voor ruimtes tot 63 vierkante meter.

  Superieure zuivering
  De Philips-luchtzuiveraar uit de 1000-serie, die is uitgerust met geavanceerde sensoren en zuiveringstechnologie, is aantoonbaar in staat allergenen, geuren, en VOS te reduceren. Het voorfilter en een True HEPA-filter verwijderen deeltjes. Het actieve koolstoffilter vermindert gassen en luchtjes.

  Specificaties: Performance
  Ruimte: 63 m² Verwijderen van deeltjes tot 0,3 µm: 99,97 % Verwijdering van ultrafijne deeltjes: 20 nm Aanbevolen HEPA-levensduur: 4800 uur Aanbevolen AC-levensduur: 2400 uur Vermogen: 32 - 62 dB (A) Kenmerken
  VitaShield IPS AeraSense-technologie Luchtkwaliteitsfeedback: Numeriek PM2.5 sensor Poetsstanden: 3 automatische modi Ventilatorsnelheid: 4 handmatige snelheidsstanden Kinderslot Vergrendeling voor gezonde lucht & alarm Motor: DC Ontwerp en afwerking
  Kleur(en): Wit Kleur bedieningspaneel: Zwart 7C Type bedieningspaneel: Touchpaneel Materiaal hoofdunit: ABS Technische specificaties
  Voltage: 220 - 240 volt Frequentie: 50/60 Hz Snoerlengte: 1,8 m Gewicht en afmetingen
  Productgewicht: 5,21 kg Gewicht (incl. verpakking): 6,64 kg kg Afmetingen van product (l x b x h): 210 x 325 x 543 Afmetingen van verpakking (l x b x h): 257 x 371 x 603 millimeter Land van herkomst
  Geproduceerd in: China Duurzaamheid
  Omhulsel: > 90% gerecycled materiaal Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Service
  2 jaar garantie

  299,0 244


  Titel: Philips AC1214/10 - Luchtreiniger met HEPA- en koo
  Prijs: € 244,00
  Productcode: 9200000088401597


   

We zijn steeds meer bezig met de gezondheid van onszelf en van onze kinderen. We letten dagelijks op wat onze kinderen eten en drinken, maar niet ierdereen is zich bewust van de lucht die zij inademen. Wist u dat we in kilos 7 keer meer lucht inademe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top