Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kaspersky Internet Security | 2021 | 3 apparaten |


 • Kaspersky Internet Security | 2021 | 3 apparaten |
  Kaspersky Internet Security | 2021 | 3 apparaten | Met Internet Security van Kaspersky ontvangt u een uiterst veilig en zeer gemakkelijk te begrijpen antivirusprogramma voor het beschermen van 3 eindapparaten met een looptijd van minimaal 1 jaar of 365 dagen, gemakkelijk en snel bij u thuis afgeleverd. De looptijd begint pas als u de licentie activeert!

  De licentiesleutel wordt u per post toegestuurd in onze FFP - frustratievrije verpakking - (geen cd). Het product is een originele volledige versie die je zowel als standaard als als upgradeversie kunt gebruiken!

  Als speciaalzaak maken we ook een factuur voor je met de getoonde btw, die automatisch wordt opgeslagen in je Amazon-account. U beslist of en wanneer u uw beveiligingssoftware wilt vernieuwen. Doet u niets, dan eindigt de termijn automatisch na het hierboven aangegeven aantal dagen. Er zijn geen vervolgkosten!

  Internet Security kan worden bediend op alle besturingssystemen met Windows, Mac OS of Android. Het antivirusprogramma is goedgekeurd voor gebruik in heel Europa. We hebben alles laten vertalen in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Frans door een taaladvocatenkantoor!

  Als u vragen heeft over de installatie en activering van uw licentie, helpen wij bij softwareGO, als officiële en gelicentieerde partner van Kaspersky, u graag met onze eigen ondersteuning via e-mail en een gratis Duitse telefonische hotline. Dit garanderen wij de hele levensduur van uw product!

  --------------------

  Computervirussen infiltreren keer op keer pc's en laptops. Deze kunnen leiden tot wijzigingen in het besturingssysteem, uw persoonlijke gegevens, de software en in het ergste geval zelfs de hardware. Dit leidt niet alleen tot verlies van informatie, maar ook tot hoge besteding van tijd en geld.

  Met zijn moderne kunstmatige intelligentie biedt Internet Security van Kaspersky veilige en effectieve bescherming tegen IT-bedreigingen. Het beschermt u niet alleen tegen virussen en e-mailaanvallen, maar ook tegen ransomware.

  De software bevat ook PayGuard, dat ervoor zorgt dat uw online betalingstransacties worden beveiligd door de financiële websites te legitimeren. Dit Kaspersky-product voorkomt ook ongeautoriseerde toegang tot uw webcam, verbergt uw online activiteiten en blokkeert phishing op uw pc of Mac.

  Het bevat ook speciale kinderbescherming en zorgt voor uw privacy op sociale mediapagina's. Je krijgt ook een extra tool voor het oplossen van problemen en het optimaliseren van je hele systeem en een wachtwoordbeheerder. Voor maximale antivirusbescherming kunt u het product ook uniform op uw Android-apparaat gebruiken.

  Bovendien detecteert het systeem automatisch of de WLAN-toegang onveilig is en wordt er een beveiligde VPN-verbinding tot stand gebracht. Dit geldt voor een datagrootte van maximaal 200 MB per dag en per apparaat.

  Geef uw online beveiliging in competente handen en koop Internet Security van Kaspersky.

  34,9


  Titel: Kaspersky Internet Security | 2021 | 3 apparaten |
  Prijs: € 34,90
  Productcode: 9300000019809833


   

Met Internet Security van Kaspersky ontvangt u een uiterst veilig en zeer gemakkelijk te begrijpen antivirusprogramma voor het beschermen van 3 eindapparaten met een looptijd van minimaal 1 jaar of 365 dagen, gemakkelijk en snel bij u thuis afgelever....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top