AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Badplank - Badrek - Uittrekbaar - 50-85 centimeter


 • Badplank - Badrek - Uittrekbaar - 50-85 centimeter
  Badplank - Badrek - Uittrekbaar - 50-85 centimeter Geniet van een zalig schuimbad. Deze badplank van bamboe leg je eenvoudig over de badranden. Omdat hij uitschuifbaar is, past hij zich vanzelf aan de breedte van het bad aan. Leg je boek of tablet erop, een glaasje wijn en/of een kaarsje. Zo maak je je badritueel nog aangenamer. Een echt me-time momentje waarin je tot rust komt en ontspannen de dag begint of juist afsluit.
  Uittrekbaar De badplank is gemaakt van 100 procent ecologisch bamboe. Met zijn tijdloze houten uitstraling past dit badrek in elke badkamer; van hypermodern tot klassiek. Het is in de lengte uittrekbaar van 50 tot maximaal 85 centimeter en past dus op elk bad van die breedte. Zorgeloos genieten De bovenkant van de badplank is deels uitklapbaar en dient als steun voor je boek, tijdschrift of tablet. Aan de ene kant van het badplankje zit een uitsparing waar je telefoon in past. Aan de andere kant heb je een ronde uitsparing waar je een glas of mok in kunt zetten of een (geur)kaars. Liever een wijntje in bad? Een wijnglas kun je hangen in 1 van de speciale uitsparingen. Met al deze zaken bij de hand kun je optimaal ontspannen. Omdat je niet bang hoeft te zijn dat er iets nat wordt of in bad kan vallen, kun je zorgeloos genieten in je eigen badkamer. Let op: Gebruik nooit een oplaadkabel voor tablet of telefoon of een ander apparaat met een stekker wanneer je in bad zit. Dit kan elektrische schokken veroorzaken. Dompel je telefoon of tablet nooit onder in het water.

  21,55


  Titel: Badplank - Badrek - Uittrekbaar - 50-85 centimeter
  Prijs: € 21,55
  Productcode: 9300000011574659


   

Geniet van een zalig schuimbad. Deze badplank van bamboe leg je eenvoudig over de badranden. Omdat hij uitschuifbaar is, past hij zich vanzelf aan de breedte van het bad aan. Leg je boek of tablet erop, een glaasje wijn en/of een kaarsje. Zo maak j....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top