Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kerstboomverlichting - 11 Meter voor 180 cm boom -


 • Kerstboomverlichting - 11 Meter voor 180 cm boom -
  Kerstboomverlichting - 11 Meter voor 180 cm boom - De warme lichtkleur van deze LED clusterverlichting lijkt sprekend op die van ouderwetse kerstverlichting met gloeilampjes. Cluster kerstverlichting is een van de meest veelzijdige soorten kerstverlichting voor zowel buiten als binnen. Door de grote hoeveelheid mini-LED’s op korte afstand breng je met cluster kerstboomverlichting binnen korte tijd elke boom, plant of object in een magische kerstsfeer. Deze hoge kwaliteit clusterverlichting met 560 cluster kerstlampjes is zowel buiten als binnen te gebruiken en leent zich door de flexibele eigenschappen voor vele creatieve toepassingen.

  Met deze lampjes zorg jij voor een unieke warme sfeer in je kerstboom! Het snoer is 11 meter lang en beschikt over maar liefst 560 energiezuinige lampjes. Deze prachtige warm witte kerstverlichting is perfect om jouw boom, huis of tuin mee te versieren. Door de 8 functies op de schakelaar kun je kiezen voor een andere gezellige sfeer elke dag van de week. Met deze kerstverlichting haal je dus een geweldig sfeervol kerstfeest in huis.

  Productvoordelen:

  Geschikt voor binnen- en buitenshuis 560x klassiek warm-wit (hetzelfde als ouderwetse gloeilampjes) energiezuinige LED lampjes De lichtslang is ideaal voor bomen tot ongeveer 1,8 meter hoog De lampjes zijn verspreidt over een lengte van 11 meter met een tussenruimte van 2 centimeter Beschikt over 8 verschillende standen die te bedienen zijn met een drukschakelaar Product specificaties:
  Aantal LED: 560 Lengte: 11m Afstand tussen de lampjes: 2cm Lengte stekker: 3m Verbruik: 6W Beschermingsgraad: IP44 Transformator / adapter : CE / Kema Keur Beschermingsgraad : IP44 Garantie : 2 jaar Clusterverlichting
  Clusterverlichting herken je aan de overvloed van magische mini led kerstlampjes. Alle cluster verlichting die je bij ons kunt kopen is geschikt voor buiten en binnen.

  Multifunctioneel is het sleutelwoord bij dit type kerstverlichting. Zo staat cluster kerstverlichting prachtig in een kerstboom. Naast kerstboomverlichting kun je deze verlichting ook creatief inzetten om randen en lijnen van objecten gezellig te accentueren. Denk bijvoorbeeld aan een raam, deur, poort of leuning.

  20,87


  Titel: Kerstboomverlichting - 11 Meter voor 180 cm boom -
  Prijs: € 20,87
  Productcode: 9300000017050713


   

De warme lichtkleur van deze LED clusterverlichting lijkt sprekend op die van ouderwetse kerstverlichting met gloeilampjes. Cluster kerstverlichting is een van de meest veelzijdige soorten kerstverlichting voor zowel buiten als binnen. Door de grote ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top