Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

7-Roller Coaster


 • 7-Roller Coaster
  7-Roller Coaster Heel stiekem en tegen de klippen op is Danny Vera toegetreden tot de Eredivisie van de rock & roll. Al ruim twintig jaar gaat hij zijn eigen gang. Opgegroeid met Cash, Orbison en Presley. Maar vanuit Middelburg verovert Danny Vera langzaamaan Nederland. Zonder concessies. Onafhankelijk. Een hippie in een maatpak met een vetkuif. Pacifist, vegetarisch, houdt ervan om protestliedjes te schrijven. Op zijn manier. Zijn liefde voor een goed lied is sterker dan de drang naar een radiohit. En toch groeit zijn fanschare gestaag. Die komen voor zijn muziek, niet voor dat ene liedje.
  Als een rit in een achtbaan. De voorlopige kronen op zijn werk: Het album Pressure Makes Diamonds, opgenomen in de Wisseloord te Hilversum en gemixt door Grammy-winnaar Vance Powell. Een hele serie uitverkochte voorstellingen die culmineerde in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. En nu toch ook die hit. Roller Coaster. Van Top Song tot Alarmschijf. En op vinyl, een heuse 7-inch single. Klaar voor jukebox en pick-up.

  9,99


  Titel: 7-Roller Coaster
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000113075786


   

Heel stiekem en tegen de klippen op is Danny Vera toegetreden tot de Eredivisie van de rock & roll. Al ruim twintig jaar gaat hij zijn eigen gang. Opgegroeid met Cash, Orbison en Presley. Maar vanuit Middelburg verovert Danny Vera langzaamaan Nederla....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top