Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

3D PEN , Starterpakket ULTIMATE EDITION SET: Penob


 • 3D PEN , Starterpakket ULTIMATE EDITION SET: Penob
  3D PEN , Starterpakket ULTIMATE EDITION SET: Penob Wek jouw tekenkunsten nu tot leven, met de Penobon 3D pen. Voor fun, de pro als zakelijk een uiting van plezier en creativiteit! Wat is een 3D pen en wat kan je er eigenlijk mee?!
  De CE gecertificeerde Penobon 3D pen geeft hetzelfde idee van een 3D printer verwerkt in een pen. De pen geeft de mogelijkheid om zelf de controle te nemen hoe de vormgeving exact moet gaan worden van jouw nieuwe creatie. Anders dan de traditionele wijze van 2D tekenen op papier, kun je jouw creaties nu 3 dimensionaal maken. Bij tradionele wijzes wordt er verf, inkt, kool etc gebruikt. De 3D pen heeft Plastic Fillament als voeding, ook bekend als PLA. Een nieuwe vorm van kunst, die voor iedereen toegankelijk is en weggelegd! Voor kinderen (en volwassenen) een fantastische introductie om creativiteit te ontwikkelen en hun fantasieen tot leven te wekken. Voor volwassenen (en kinderen) een vernieuwende manier om hun projecten grafisch weer te geven, kunsthorizon te verbreden en/of te ontspannen! Voor een goede introductie impressie: https://www.youtube.com/watch?v=vSNb_AKS63E De Penoben 3D pen Ultimate Edition Set by Shopping Time: √ Originele Penobon 3D PEN modeljaar 2020, Blauw
  √ 3D pen houder, Wit
  √ Engelstalig Intructieboekje
  √ EU oplader
  √ PLA vulling 3 x 1.75 m
  √ 13 starters sjablonen, verwerkt in een boekje
  + GRATIS EXTRA 10 X 10 METER PLA FILAMENTEN ERBIJ (t.w.v. 29,95) Oneindig tekenplezier Tekenen wordt gezien als ontspanning en plezier. In deze set krijgt u nu een extra 10 x 10 meter buiten de standaard 3 x 1,75 m en 13 sjablonen zodat jij vooruit kan met jouw tekenkunsten en creaties. Totaal heeft u ruim 105 meter aan filamenten voor uw tekeningen! Kwaliteit Veiligheid, Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan bij Be More bovenaan. Onze pennen zijn CE gecertificeerd. De pen in geschikt om te werken op regulier papier, zonder risico's. Hierdoor hoef je geen "speciaal" papier of ondergrondje meer aan te schaffen waardoor je bespaard en je kan focussen op het plezier zelf.

  Creatieve prikkelingen voor kinderen Leer jouw kinderen spelenderwijs kennis maken met hun eigen creativiteit. Laat hun fantasieen tot leven komen. Kinderen (en volwassenen) kunnen vaak hun gevoelens kwijt in tekenen. Naast het plezier, is wetenschappelijk bewezen dat kinderen die tekenen een verhoogd verfijnd motoriek hebben op latere leeftijd. Daarnaast draagt het bij een de ontwikkeling van de oog-hand-coordinatie van uw kind. Zakelijke projecten Voor projecten is de 3D pen een ideale wijze om constructies en/of ideeen drie dimensionaal weer te geven. Vertaal uw plannen tot (3D) beelden om te kunnen presenteren aan vrienden/familie/collega's. De voordelen voor u op een rijtje: ➜ Gecertificeerd op veiligheid ➜ Tijd & Geld besparend ➜ Oneindig Tekenplezier ➜ 3D Teken Pen met LCD-Scherm
  ➜ Duidelijk instructieboekje ➜ 13 Tekensjablonen ➜ Meer dan 105 meter Filamenten (kleuren Willekeurig) 100% Geld terug garantie Een veelzijdige set voor kinderen, kunstenaars, zakelijk gebruik of de losse geinteresseerde.

  43,5


  Titel: 3D PEN , Starterpakket ULTIMATE EDITION SET: Penob
  Prijs: € 43,50
  Productcode: 9300000002937782


   

Wek jouw tekenkunsten nu tot leven, met de Penobon 3D pen. Voor fun, de pro als zakelijk een uiting van plezier en creativiteit! Wat is een 3D pen en wat kan je er eigenlijk mee?!
De CE gecertificeerde Penobon 3D pen geeft hetzelfde idee van een 3D....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top