Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Pure Rose Wood Borrelplank - Rustiek - met handvat


 • Pure Rose Wood Borrelplank - Rustiek - met handvat
  Pure Rose Wood Borrelplank - Rustiek - met handvat Met de robuuste vorm en het mooie handvat is de Pure Rose Wood serveerplank van Bowls and Dishes een echte eyecatcher! Hij is gemaakt van sheesham hout en elke plank is uniek door de prachtige tekening van het lichte en donkere gevlamde hout. Het oppervlak en de rand van de plank zijn niet helemaal vlak, maar natuurlijk gevormd. Robuuste serveerplank met handvat Lekker groot XL formaat: 69 x 18,5 x 1,7 cm Gemaakt van prachtig duurzaam sheesham hout Hang je plank gemakkelijk op aan het juten touw Elke plank is anders door de unieke tekening Mooi rechtop tegen de keukenwand of als eyecatcher op tafel Multifunctioneel
  Mooi als borrelplank, kaasplank of 'grazing platter' bij borrels en feestjes. Ook super leuk om gerechten op te serveren, waar al je tafelgenoten van kunnen genieten.
  Maar hij misstaat ook zeker niet als woonaccessoire in huis of op de buitentafel met bijvoorbeeld wat kaarsen, bloemen of plantjes erop.

  Onderhoud
  Hout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het hout regelmatig met een speciale onderhoudswax te worden behandeld. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. De plank dient voor het eerste gebruik met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden gewassen. Neem altijd voldoende droogtijd in acht om eventuele vlekvorming op de ondergrond te voorkomen. Hout is niet geschikt voor de vaatwasser.

  22,95


  Titel: Pure Rose Wood Borrelplank - Rustiek - met handvat
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9300000001424906


   

Met de robuuste vorm en het mooie handvat is de Pure Rose Wood serveerplank van Bowls and Dishes een echte eyecatcher! Hij is gemaakt van sheesham hout en elke plank is uniek door de prachtige tekening van het lichte en donkere gevlamde hout. Het op....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top