Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Athletix® - Weerstandsbanden Set - 4 Resistance ba • Athletix® - Weerstandsbanden Set - 4 Resistance bands - Booty Bands met Gratis Draagtas en Oefeningen

  Athletix® - Weerstandsbanden Set - 4 Resistance ba De weerstandsbanden ook wel resistance bands genoemd zijn de beste oplossing om toch fitness oefeningen thuis uit te voeren tijdens deze teden! Fitness en train nu overal voor een echte KILLERBODY of BOOTYBUILDING!

  De mogelijkheden die de banden bieden zijn eindeloos: full-body workout, bootybuilding, squats, lunges, revalidatietraining, stretching, kracht- en conditietrainingen, yoga, balanstraining noem maar op. Deze banden zijn een must have voor iedereen die in vorm wil blijven!

  Voordelen van de Athletix® weerstandsbanden: BESPAAR TIJD EN GELD
  Je hoeft niet meer elke dag naar de sportschool, met de weerstandsbanden train je gemakkelijk overal en heb jij altijd jouw eigen thuis gym op zak. Een volledige workout duurt ong.15 minuten!

  BOOTYBUILDERS
  Een van de beste methodes om volle ronde billen te krijgen en cellulite tegen te gaan. De Bootybands staan bekend om hun snel resultaat. Dagelijks 15 minuten intensief trainen en binnen 1 maand resultaat zien! De weerstandsbanden oefeningen zorgen voor een betere bloeddoorstroming. Dit verkleint de kans en verminder je cellulite. Deze oefeningen alvast erg effectief om cellulite tegen te gaan.

  MULTIFUNCTIONEEL
  De bootybands zijn niet alleen om je billen te trainen maar ook je heup-, been-, arm- en buikspieren. Binnen 15 minuten kan jij een volledige workout achter de rug hebben. Een alles in een oplossing.

  GEWELDIG OM UIT TE REKKEN
  Deze elastische banden vormen een fantastische aanvulling op je stretch routine, vooral als je flexibiliteit en mobiliteit mist. Een weerstandsband stelt je in staat om jouw bewegingsbereik te vergroten en je spieren verder te rekken.

  INCLUSIEF DRAAGTAS EN OEFENINGEN
  Neem nu je eigen personal gym altijd op zak met de meegeleverde draagtas neem jij jouw weerstandsbanden gemakkelijk overal mee naartoe, ze passen in je tas of jaszak waardoor ze ideaal zijn om overal te trainen. In combinatie met de gratis bijgeleverde trainings oefeningen kan je vanaf nu overal trainen!

  GESCHIKT VOOR IEDEREEN EN OVERAL
  Jong, oud, man, vrouw, atleet of beginner, de weerstandsbanden zijn geschikt voor bijna iedereen. De banden worden voornamelijk veel gebruikt door personal trainers, fysiotherapeuten, crossfitters, professionele atleten.

  VEILIG TRAINEN:
  Weerstandsbanden bieden krachttraining zonder het risico om een ​​zwaar gewicht op je voet te laten vallen of je vingers tussen gewichtsplaten te verpletteren. Dat maakt ze ideaal om te trainen als je geen persoonlijke trainer of trainingspartner hebt. De banden kunnen ook als ondersteuning voor je fitness trainingen worden gebruikt.

  Omdat weerstandsbanden geen druk uitoefenen op de manier waarop gewichten dat doen blijven je gewrichten en alle andere delen van het lichaam veilig en zijn de banden ideaal voor revalidatie oefeningen.

  HOOGWAARDIG KWALITEIT
  De huidvriendelijke weerstandsbanden zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex en zijn zeer rekbaar. Ze behouden hun vorm na vele malen rekken en breken niet onder spanning.

  KENMERKEN:
  4 Weerstandsbanden met 4 verschillende weerstandsniveaus. 30cm*5cm 4 Kleuren: Geel, Rood, Blauw, Zwart Perfect voor in huis! Gemaakt van 100% natuurlijke latex! Geschikt voor bijna alle spiergroepen Ideaal om je billen extra hard te trainen. Inclusief draagtas. Met gratis oefeningsboekje en eBook. Effectiever trainen & Snel resultaat. Kan Cellulite verminderen. Diktes banden: 0.35mm, 0.5mm, 0.7mm, 1.1mm

  12,95


  Titel: Athletix® - Weerstandsbanden Set - 4 Resistance ba
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9300000019906942


   

De weerstandsbanden ook wel resistance bands genoemd zijn de beste oplossing om toch fitness oefeningen thuis uit te voeren tijdens deze teden! Fitness en train nu overal voor een echte KILLERBODY of BOOTYBUILDING!

De mogelijkheden die de banden ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top