Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

JL Lifestyle mini aroma diffuser 300 ml led verlic


 • JL Lifestyle mini aroma diffuser 300 ml led verlic
  JL Lifestyle mini aroma diffuser 300 ml led verlic Bent u opzoek naar een hippe mini aroma diffuser? Dan is de JL Lifestyle mini aroma diffuser 300 ml led verlichting cool mist luchtbevochtiger donker bruin de ideale aroma diffuser voor u! Naast de prachtige uitstraling van de mini aroma diffuser van JL Lifestyle, staat de mini aroma diffuser garant voor 100% kwaliteit. Het beschikt over LED verlichting die de finishing maakt in het interieur. Door het moderne design en de lichte mist krijgt u een ontspannen gevoel wat neembaar is in alle zintuigen. De Led verlichting heeft verschillende kleuren die geleidelijk wisselen. De mist met verfrissende geur die voorkomt uit de diffuser heeft een bereik in zowel kleine als grotere ruimtes. Naast de verfrissende geur van de aroma diffuser van JL Lifestyle heeft het ook een goede werking op het lichaam, dit komt door de damp die uit de aroma diffuser komt.

  Waarom de aroma diffuser van JL Lifestyle?
  De multifunctionaliteit maakt de aroma diffuser van JL Lifestyle een perfecte aankoop. Daarnaast is de aroma diffuser van JL Lifestyle een perfecte aanwinst voor in uw woning.
  Je kan de aroma diffuser voor 3 doeleinde gebruiken, want het geeft een verfrissende geur in uw woning, door essentiële olie aan het water toe te voegen, deze essentiële olie is uiteraard ook te verkrijgen JL Lifestyle. Door de essentiële olie toe te voegen aan het water verdwijnen ook de nare geuren in uw woning. Ook heeft een aroma diffuser een goede werking op het lichaam, dit komt door de natuurlijke geuren van de essentiële oliën. Elke essentiële oliën heeft een andere werking op het lichaam, in de product omschrijving van de essentiële oliën van JL Lifestyle kunt u de werkingen van de geuren vinden.
  De aroma diffuser heeft ook een werking zonder essentiële oliën. De aroma diffuser van JL Lifestyle is ook een mini luchtbevochtiger als je geen olie toevoegt aan het water. In kleine ruimte is dit met name geschikt.

  Waar zijn de aroma diffuser van JL Lifestyle allemaal inzetbaar?
  De aroma diffuser van JL Lifestyle zijn op veel verschillende plekken inzetbaar. De aroma diffuser is inzetbaar op de volgende plekken: woonkamer, slaapkamer, gang/hal, kantoor, werkkamers, studeerkamers, wachtruimtes, spreekkamers, hobbykamers, sportruimtes, nagelsalons, massagesalons, sportcentrums, wellness spa’s en schoonheidssalons.

  Gebruikswijze
  De aroma diffuser van JL Lifestyle is simpel te bedienen. Het werkt in 4 stappen:
  1.Deksel optillen
  2.Water toevoegen
  3.Enkele druppels essentiële oliën toevoegen
  4.Druk op de knip om de licht en timer modus te bepalen

  Specificaties
  •Merk: JL
  •Serie: Lifestyle
  •Kleur: donker bruin (ook te verkrijgen in hout kleur)
  •Materiaal: ABS en polypropyleen
  •Afmetingen: 11 x 11 cm
  •Gewicht: 390 gram
  •Capaciteit: 300 ml
  •Geschikt binnen een straal van 30 meter (50 ml straal)
  •Inclusief opladerdraad
  •Inclusief handleiding
  •Exclusief essentiële oliën

  Het merk JL Lifestyle verkoopt niet alleen aroma diffusers, maar ze verkopen ook essentiële oliën. Deze sets zijn verkrijgbaar in 12 stuks en 6 stuks, deze kunt u ook vinden op bol.com.

  24,99


  Titel: JL Lifestyle mini aroma diffuser 300 ml led verlic
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000126605915


   

Bent u opzoek naar een hippe mini aroma diffuser? Dan is de JL Lifestyle mini aroma diffuser 300 ml led verlichting cool mist luchtbevochtiger donker bruin de ideale aroma diffuser voor u! Naast de prachtige uitstraling van de mini aroma diffuser van....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top