Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Flexibele bithouder - 290mm 1/4 elektrische boor


 • Flexibele bithouder - 290mm 1/4 elektrische boor
  Flexibele bithouder - 290mm 1/4 elektrische boor " Flexibele bithouder - Gereedschapset - Tool - Bithouder voor bitjes - De perfecte accuboormachine accessoire!
  Een praktisch en vooral onmisbaar product voor in de gereedschapskist: de flexibele bithouder voor de accuboormachine! Ken je dit handige product al? Het is een tool die je gebruikt in situaties wanneer je bijvoorbeeld niet bij een schroef kan komen. Onmisbaar dus, want je moet jezelf soms in bochten wringen om iets in elkaar te schroeven of juist uit elkaar te halen. Dat is niet meer nodig met deze flexibele bithouder! Vul dus nu je gereedschap aan met deze bithouder voor je bitjes. Hoe werkt deze handige en flexibele bithouder? Het mooie aan dit stuk gereedschap is dat het ontzettend gemakkelijk werkt. Volg onderstaande stappen en je zult versteld staan van de eenvoudigheid! - Stap 1: Bevestig de flexibele bithouder in de accuboormachine. Dit werkt hetzelfde als met boortjes en bitjes.
  - Stap 2: Draai de flexibele bithouder goed vast zodat deze nergens naartoe kan.
  - Stap 3: Hierna kun je het bitje naar keuze in de flexibele bithouder stoppen.
  - Stap 4: Klaar is kees, schroeven maar! De lengte van de flexibele bithouder is maar liefst 29 cm zodat je bijna overal bij kunt komen. Daarnaast is de tool gemaakt van koolstofstaal. Het is dus een degelijk stuk gereedschap dat vooral ontzettend handig is! Dit gereedschap mag niet ontbreken in je gereedschapskist! Een handige gadget die altijd van past komt! Je komt altijd wel eens in situaties terecht waarbij je niet bij die ene schroef kan komen of wanneer het moeilijk is om iets in elkaar te zetten. Op deze manier hoef je dus geen schroevendraaier te pakken maar kun je gewoon de accuboormachine gebruiken! Kortom, een onmisbare, compacte en handige tool voor in de gereedschapskist! "

  3,79


  Titel: Flexibele bithouder - 290mm 1/4 elektrische boor
  Prijs: € 3,79
  Productcode: 9200000057483944


   

" Flexibele bithouder - Gereedschapset - Tool - Bithouder voor bitjes - De perfecte accuboormachine accessoire!
Een praktisch en vooral onmisbaar product voor in de gereedschapskist: de flexibele bithouder voor de accuboormachine! Ken je dit ha....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top