Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Romantische kerstbox (6 DVD)


 • Romantische kerstbox (6 DVD)
  Romantische kerstbox (6 DVD) Familie Kerst Box - 6dvd -6 kerstfilms

  - Christmas Cottage: Als Thomas thuiskomt voor Kerstmis, ziet hij tot zijn verdriet dat het zijn moeder Maryanne niet lukt om alleen voor de familiecottage te zorgen. Pogingen om het toerisme in het gebied te promoten, zijn tevergeefs geweest en Maryanne loopt zelfs het risico om het huis te verliezen. Maar dan wordt de jonge Thomas geïnspireerd door zijn buurman Glen, een getalenteerd kunstenaar die hem de opdracht geeft om voor Kerstmis een muurschildering van het idyllische plaatsje te maken. Met de hulp van Glen ontdekt Thomas niet alleen zijn roeping als Schilder van het Licht, maar weet hij ook de ware geest van Kerstmis nieuw leven in te blazen.

  - The Family Holiday: Vlak voor kerstmis dreigen twee weeskinderen Tom en Amanda van elkaar gescheiden te worden. Ze besluiten daarom weg te lopen bij hun pleegouders en komen op straat terecht, net als het hondje dat altijd in hun buurt is. Toevallig is Donald "Doc' Holiday juist op dat moment op zoek naar een familie. Om het fortuin van zijn overleden oom te kunnen erven en daarmee zijn schulden af te betalen, moet hij zijn leven als oplichter opgeven en een echte familieman worden. Doc betaalt Tom en Amanda om zich voor te doen als zijn kinderen. Hij huurt een kinderoppas in als zijn vrouw en samen vormen zij het ideale gezinnetje, compleet met hond. Zal deze truc werken?

  - Noëlle: Jonathan Keene is een koele, ongeduldige priester. In de week voor Kerstmis gaat hij naar een klein vissersdorp om te doen wat hij moet doen: een parochie sluiten waar bijna niemand meer komt. Maar dat gaat niet helemaal zoals hij verwacht had. Keene raakt ongewild betrokken bij de levens van de veelal excentrieke dorpelingen: de mooie bibliothecaresse, de kinderlijke priester die hij moet overplaatsen en mevrouw Worthington, die een kerstfeest geeft waar iedereen welkom is en waar alles kan ... Het is in dit dorpje dat Keene de ware kracht van liefde, vergiffenis en verlossing leert kennen.

  - The 12 Dogs of Christmas: Het is bijna Kerstmis, maar voor de 12-jarige Emma O'Conner lijkt dat geen leuke tijd te worden. Ze heeft geen moeder en haar vader is werkloos, waardoor zij uit huis worden gezet. Douglas O'Conner ziet geen andere mogelijkheid dan zijn dochter naar tante Dolores te sturen. Als Emma daar aankomt, blijkt zij helemaal niet welkom te zijn. Net als de honden in de stad trouwens. Burgemeester Nobel Doyle wil namelijk een wet tegen honden gaan invoeren. Cathy Stevens, een dame die honden uit het hele land opvangt en verzorgt, is het daar natuurlijk niet mee eens. Samen met vrienden en honden organiseert Emma een kerstuitvoering. Zo probeert zij de honden en zichzelf te redden.

  - Het Geheim van de Notenkraker: Een magische kerst_ lm voor de hele familie. Deze nieuwe versie van het wereldberoemde kerstsprookje "De Notenkraker', vertelt het verhaal van de 12-jarige Clara die op Kerstavond haar vader gaat zoeken. Dan raakt ze bevriend met de mysterieuze vreemdeling Drosselmeyer, die Clara laat zien dat wonderen bestaan en dromen uit kunnen komen.

  -Together Again for the First Time: De feestdagen staan voor de deur en de familie Wolders-Frobisher is voor het eerst in zeven jaar weer bij elkaar. De laatste keer dat dit gebeurde, was op het huwelijksfeest van hun ouders. Deze langverwachte reünie zou een blije gebeurtenis moeten zijn, ware het niet dat de familieleden elkaars gezelschap eigen- lijk helemaal niet kunnen verdragen. Als zich dan ook nog eens allerlei onverwachte dingen voordoen, zoals het bezoek van een ex-vriend, een onaangekondigde televisie- uitzending en de onthulling van een geheim, is de gezelligheid helemaal ver te zoeken. Kerstmis en familie, ze horen bij elkaar. Maar wat als ze nou niet bij elkaar passen?

  16,99


  Titel: Romantische kerstbox (6 DVD)
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 1002004012102634


   

Familie Kerst Box - 6dvd -6 kerstfilms

- Christmas Cottage: Als Thomas thuiskomt voor Kerstmis, ziet hij tot zijn verdriet dat het zijn moeder Maryanne niet lukt om alleen voor de familiecottage te zorgen. Pogingen om het toerisme in het gebied te....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top