AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Himalaya Zoutsteen theelicht Zoutlamp - waxinehoud


 • Himalaya Zoutsteen theelicht Zoutlamp - waxinehoud
  Himalaya Zoutsteen theelicht Zoutlamp - waxinehoud De himalaya zoutsteen theelichthouder geven bijzonder licht in de avonduren. De twinkelende oranje gloed geeft je huis een bijzonder warm gevoel. Zoutkristal is een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd. De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto.
  Kristalzout heeft van nature een korrelige structuur,

  Als de himalaya theelicht warm wordt gaat hij negatieve ionen verspreiden.

  Negatieve ionen kunnen stoffen uit de lucht verwijderen die allergieën veroorzaken. De lucht in de kamer is vol met zwevende deeltjes. Negatieve ionen klonteren graag samen waardoor zij zwaarder worden en neerdalen op de grond. Hierbij nemen ze de stofdeeltjes die bacterieën, ziektekiemen en virussen kunnen dragen mee naar beneden. Ook pollen, schimmels en evt. vervuilingen door tabaksrook dalen neer. Bij het stofzuigen of het dweilen ruim je dan al deze deeltjes op. De waxine heeft dan ook een positieve werking voor mensen met allergieën, astma, bronchitis en COPD.
  Het theelicht verspreidt alleen de negatieve ionen wanneer zij warm zijn geworden door het kaarsje. Zet daarom zo vaak als je kan het theelichtje aan! Je hoeft niet bang te zijn voor een teveel aan negatieve ionen. Een overschot kan nooit kwaad.

  18,5


  Titel: Himalaya Zoutsteen theelicht Zoutlamp - waxinehoud
  Prijs: € 18,50
  Productcode: 9200000073868725


   

De himalaya zoutsteen theelichthouder geven bijzonder licht in de avonduren. De twinkelende oranje gloed geeft je huis een bijzonder warm gevoel. Zoutkristal is een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd. De kleur van deze sfeerlichten kan ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top