Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BK Universe Koekenpan - Ø 24cm - Inductie - PFAS-v • BK Universe Koekenpan - Ø 24cm - Inductie - PFAS-vrij

  BK Universe Koekenpan - Ø 24cm - Inductie - PFAS-v Zie jij BK in de sterren als je naar deze BK Universe Koekenpan - 24cm kijkt? Met deze sterrenkundige pan maak je hemelse gerechten. Dankzij de stoere keramische coating met anti-aanbakeigenschappen, vrij van PFAS, kun je korter en heter bakken (tot 400 °C)!

  BK Universe Koekenpan - Ø 24cm - Inductie - PFAS-vrij Keramische coating met anti-aanbakeigenschappen Vrij van PFAS Hoogwaardige coating, ook aan de buitenzijde Snelle opwarming en warmteverdeling Stevige koudgreep voor veilige grip Vaatwasmachinebestendig Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie en oven (tot 160 °C)

  De hoogwaardige coating is milieuvriendelijk geproduceerd en krasbestendig. Ook de buitenzijde is gecoat, waardoor de pannen heel eenvoudig te reinigen zijn. Het aluminium zorgt voor snellere opwarming en warmteverdeling. Door de magneto™ techniek kunnen deze pannen ook op inductie gebruikt worden. Over de serie BK Universe De BK Universe is de perfecte serie voor iedereen die bewust en gezond wil bakken. Doordat je met de pannen uit deze serie korter en heter kunt bakken, behouden de ingrediënten hierbij hun vitaminen en structuur.
  De serie bestaat uit koekenpannen, een grillpan en een wok.

  De BK Universe serie is de opvolger van de bestseller BK Granite reeks. Deze vernieuwde reeks heeft de nieuwste keramische coating, waarmee geen enkel gerecht meer blijft plakken.

  Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

  37,99 37,99


  Titel: BK Universe Koekenpan - Ø 24cm - Inductie - PFAS-v
  Prijs: € 37,99
  Productcode: 9300000003907492


   

Zie jij BK in de sterren als je naar deze BK Universe Koekenpan - 24cm kijkt? Met deze sterrenkundige pan maak je hemelse gerechten. Dankzij de stoere keramische coating met anti-aanbakeigenschappen, vrij van PFAS, kun je korter en heter bakken (tot....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top