Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Gadgy Aroma Diffuser – Geurverspreider - Aromather


 • Gadgy Aroma Diffuser – Geurverspreider - Aromather
  Gadgy Aroma Diffuser – Geurverspreider - Aromather Een prachtige aroma verdamper & luchtbevochtiger in Arabische stijl. Het unieke design en de 7 verschillende kleuren licht maken deze vernevelaar de perfecte sfeerverlichting in huis!

  Fluisterstil Ultrasoon verdamper & luchtbevochtiger/ zeer fijne nevel

  Aromatherapie en Luchtbevochtiger
  Een te lage luchtvochtigheid in huis zorgt voor geïrriteerde luchtwegen, droge ogen en soms huidklachten. Ook is het schadelijk voor het huis en bijvoorbeeld houten meubilair. Zorg voor een gezond binnenklimaat in huis met deze luchtbevochtiger. Door een paar druppels van je favoriete etherische olie toe te voegen breng je een heerlijke geur in huis, voor een verkwikkend of juist rustgevend effect.

  Fluisterstil
  Deze ultrasoon verdamper doet z’n werk bijzonder stil en is dus zeer geschikt voor gebruik in de slaapkamer, tijdens werk of bij een Yoga sessie. Creëer je favoriete sfeer, verkwikkend op kantoor en bijvoorbeeld rustgevend thuis in de avond.

  Sfeerverlichting
  De mystieke oriëntaalse uitstraling van deze aroma verstuiver maakt het de perfecte sfeerlamp of nachtlampje. Kies uit 1 van de 7 verschillende kleuren passend bij jouw stemming.

  Timer & Auto Off
  Deze verdamper heeft een capaciteit van 250 ml., goed voor 6-8 uur. Je kan de timer instellen op 1,3 of 5 uur of laat het apparaat gewoon aan. Dat is volkomen veilig, het apparaat schakelt zichzelf uit indien het waterreservoir leeg is.

  Garantie
  Mocht u problemen ondervinden met de Aroma diffuser? Aarzel niet om met ons contact op te nemen. We bieden een 1 jaar zorgeloze productgarantie.

  Aarzel niet en bestel vandaag nog deze prachtige luchtbevochtiger in Arabische stijl voor een gezond leefklimaat en heerlijke sfeer in huis!

  Inbegrepen;
  1 Aroma Diffuser voorzien van CE-keur inclusief adapter. Nederlands- en Franstalige handleiding en maatbeker.

  29,9


  Titel: Gadgy Aroma Diffuser – Geurverspreider - Aromather
  Prijs: € 29,90
  Productcode: 9200000130982437


   

Een prachtige aroma verdamper & luchtbevochtiger in Arabische stijl. Het unieke design en de 7 verschillende kleuren licht maken deze vernevelaar de perfecte sfeerverlichting in huis!

Fluisterstil Ultrasoon verdamper & luchtbevochtiger/ zeer fijne....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top