Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Kamerplant Monstera - Monstera Deliciosa - ± 40cm


 • Kamerplant Monstera - Monstera Deliciosa - ± 40cm
  Kamerplant Monstera - Monstera Deliciosa - ± 40cm De Monstera Deliciosa staat ook wel bekend als de gatenplant en is een populaire kamerplant. Deze tropische plant straalt op bijna elke plek door zijn opvallende uiterlijk. Het mooie aan een Monstera is zijn luchtzuiverende werking. De verzorging van de gatenplant is niet ingewikkeld, maar hij kan niet lang zonder aandacht. Belangrijk voor de Monstera Deliciosa is vooral de luchtvochtigheid.

  Verzorging

  Deze plant vraagt niet om veel water. Zorg ervoor dat de grond in de lente en zomermaanden lichtvochtig blijft. In de wintermaanden is minder water nodig en heeft de plant een scheut water nodig als de grond ongeveer een week droog is. Voor deze plant is het handig om kleine hoeveelheden water te geven per waterbeurt.

  Deze tropische plant kan wel tegen wat licht, maar probeer direct zonlicht te vermijden. Je kunt het herkennen wanneer de gatenplant teveel licht krijgt. Zijn bladeren zullen dan gaan hangen en er komt een gele gloed op. Een makkelijke oplossing is dan om de plant een meter verder bij het raam vandaan te zetten. Als de randen van het blad indrogen, is het belangrijk om de Monstera te besproeien met een plantenspuit. Dit doet hem weer denken aan zijn tijd in de tropen.

  Gemakkelijk en snel geleverd

  De Aloe Vera wordt gemakkelijk geleverd in een speciale verzenddoos die de planten beschermd tegen schade tijdens het transport. De planten komen rechtstreeks bij de kweker vandaan en worden gemakkelijk thuis bezorgd. Omdat de planten vers zijn gaan deze extra lang mee.
  14,99


  Titel: Kamerplant Monstera - Monstera Deliciosa - ± 40cm
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000011343771


   

De Monstera Deliciosa staat ook wel bekend als de gatenplant en is een populaire kamerplant. Deze tropische plant straalt op bijna elke plek door zijn opvallende uiterlijk. Het mooie aan een Monstera is zijn luchtzuiverende werking. De verzorging van....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top