Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

SensaHome 3D Glazen Aroma Diffuser/Nachtlamp - 100


 • SensaHome 3D Glazen Aroma Diffuser/Nachtlamp - 100
  SensaHome 3D Glazen Aroma Diffuser/Nachtlamp - 100 Deze aroma diffuser van SensaHome verspreidt een ontspannende en frisse geur door je woning. Door de continu veranderende kleur zorgt ook nog is voor de nodige sfeer. Zet de ledverlichting aan voor een sfeervol 3D effect. Met slechts een paar druppels geurolie in het waterreservoir geniet je al een paar uur van deze sfeervolle luchtbevochtiger van Sensahome. De 3D werking van deze luchtbevochtiger is iets unieks en is hierdoor ook een aanwinst voor iedere huishouden.

  Voordelen
  ✔ 5 uur sproeitijd
  ✔ 3-in-1: Aroma diffuser, luchtbevochtiger en nachtlamp
  ✔ Sfeerverlichting
  ✔ 3D effect
  ✔ Verschillende kleuren
  ✔ Bij een leeg waterreservoir valt de diffuser automatisch uit

  Effectieve aromatherapie
  De verdamping van de heerlijke etherische oliën in een diffuser zorgt voor een krachtige aromatherapie in je leef- of werkomgeving. De werking van de diffuser is ontspannend, rustgevend en bovendien heeft het sterk helende eigenschappen. Het sterkste zintuig wat de mens heeft, is het reukzintuig. Als we in aanraking komen met geuren, wordt er meteen een signaal gestuurd naar onze hersenen. Met andere woorden staat ons reukorgaan in verband met ons geheugen en onze emoties. Geuren kunnen hierdoor een grote invloed hebben op hoe wij ons voelen en de manier waarop wij denken. De verschillende essentiële oliën hebben verschillende effecten. Zo werkt lavendel bijvoorbeeld kalmerend en ontspannend, helpt eucalyptus beter bij het ademhalen en zorgt grapefruit voor een positieve en energieke geest. Vergeet niet dat een aroma diffuser kan zorgen voor een betere luchtkwaliteit en verkoeling.

  Etherische oliën
  Zowel etherische- en parfum oliën kunnen gebruikt worden met de Aroma diffusers van SensaHome. We adviseren wel om gebruik te maken van de 100% natuurlijke oliën. Onderhoud het apparaat goed om de levensduur van het apparaat te verlengen. Doe dit door de aroma diffuser wekelijkse te reinigen.

  Hoeveel druppels etherische olie moeten er in een aroma diffuser?
  Voor een milde geur is 5 druppels etherische olie per 100 ml water voldoende. Dit is wat de gemiddelde persoon doet. Hou jij niet van een hele sterke geur, gebruik dan gerust wat minder olie. Kies dan voor bijvoorbeeld 3 druppels per 100 ml. Hou je juist van een wat sterkere geur, doe er dan wat extra druppeltjes bij. Het is moeilijk te zeggen hoeveel druppels etherische olie je moet gebruiken voor de luchtbevochtiger. Dit zou je zelf uit moeten vinden. Indien je de aroma diffuser voor kinderen gebruikt, dan is 1 of 2 druppels al voldoende.

  Multifunctioneel
  Een diffuser heeft 3 functies. Zo is de belangrijkste functie natuurlijk het verspreiden van een heerlijk aroma, maar ook zonder oliën functioneert het als een luchtbevochtiger. De diffuser kan tenslotte ook gebruikt worden als nachtlamp, dit komt door de ledverlichting wat zorgt voor een gezellige sfeer. Bovendien is de diffuser eg compact, hierdoor kun je deze gemakkelijk meenemen om overal te genieten van de krachtige werking van aromatherapie. De diffuser is erg compact waardoor je hem gemakkelijk kan verplaatsen.

  3D LED-sfeerverlichting
  De diffuser zijn voorzien van 3D sfeerverlichting. Het lichtwerk is een ware show om te bewonderen. Je kunt zelf de gewenste kleur uitkiezen of het automatisch laten afwisselen. De verlichting kan ook uitgezet worden mocht je liever geen licht willen tijdens gebruik van de aroma diffuser. De Ledverlichting werkt bovendien ook als de stoomfunctie uitstaat, om te functioneren als nachtlamp.

  Productspecificaties
  ➤ Merk: SensaHome
  ➤ Materiaal: Glas/Kunststof
  ➤ Kleur: mix
  ➤ Afmetingen: 9 x 9 x 15 cm
  ➤ Gewicht: 0,5 KG
  ➤ Ledverlichting: 7 kleuren
  ➤ BPA-vrij: Ja

  Inhoud verpakking
  1x Glazen diffuser
  1x Stroomkabel
  1x Gebruiksaanwijzing

  Gebruikswijze
  De aroma diffuser van SensaHome is zeer gemakkelijk te gebruiken. Plaats de aroma diffuser op een voor jou geschikte plek, voeg een paar druppels geurolie toe aan het waterreservoir en geniet van een frisse geur door je gehele woning. We raden u aan om de 100 procent natuurlijke etherische oliën van SensaHome te gebruiken, voor een ontspannend en rustgevende werking van de diffuser.

  42,99


  Titel: SensaHome 3D Glazen Aroma Diffuser/Nachtlamp - 100
  Prijs: € 42,99
  Productcode: 9200000095438709


   

Deze aroma diffuser van SensaHome verspreidt een ontspannende en frisse geur door je woning. Door de continu veranderende kleur zorgt ook nog is voor de nodige sfeer. Zet de ledverlichting aan voor een sfeervol 3D effect. Met slechts een paar drupp....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top