Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Draadloze WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief


 • Draadloze WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief
  Draadloze WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief Ben je teleurgesteld van de kwaliteit van je wifi-signaal? Stoort je het ontbrekende wifi-signaal in je slaapkamer? Heb je op reis een speciaal veilig wifi-netwerk nodig?

  Deze wifi-booster kan deze problemen oplossen. De WiFi-booster is ontworpen om de WiFi-afdekking uit te breiden en de signaalsterkte te verbeteren. Het door hem geproduceerde wifi-signaal kan door alle draadloze apparaten worden gebruikt.

  ✅ Ontwikkeld om dode draadloze vlekken te verwijderen en wifi-signalen te verbeteren. De belangrijkste functie van dit product is om de draadloze afdekking uit te breiden en overal hoogwaardige wifi-signalen te produceren.

  Belangrijkste kenmerken:

  1. Eenvoudig te configureren: inclusief de handleiding en de installatieassistent is het installatieproces zeer eenvoudig en snel.
  2. Flexibel gebruik: de miniatuurgrootte en het aan de muur gemonteerde stekkerconcept maken het zeer eenvoudig om zich flexibel te ontvouwen en te verplaatsen. Bovendien kan de WiFi-booster zich herinneren aan eerder verbonden netwerken. Als je hem ergens scheidt en aansluit, hoef je hem niet opnieuw in te stellen.

  Eigenschappen:

  1. Relais- en AP-werkmodus kunnen via mobiele telefoon/tablet/computer en andere apparaten worden ingesteld. Slechts eenmaal ingesteld, alle draadloze apparaten kunnen worden gebruikt.
  2. Draadloze standaard IEEE802.11 b/g/n.
  3. Zendfrequentie: 2,4 GHz tot 2,4835 GHz
  4. Ondersteunt WPA2, WPA en WEP9 (128/64).
  5. WPS-sleutelversleuteling, effectief hoogwaterbeschermingsnetwerk.

  Specificaties:

  Gebruik WPA2, WPA en WEP om maximale wifi-veiligheid te garanderen (128/64).
  Draadloze snelheid: 300 Mbit / s (RX / TX)
  Frequentieband: 2.4 GHz
  Ondersteuningsspanning: 110V-240V

  Inhoud levering:
  1 x wifi-booster.
  1 x netwerkkabel, beide uiteinden zijn RJ45.  Voordelen
  Deze WiFi versterker kan je draadloos verbinden aan -en is compatibel met vrijwel elk type router, geen gedoe met het trekken van lange kabels dus. De versterker levert u een snelheid van 300Mbps op, en ondersteunt WPS voor uw beveiligd netwerk. Gemaakt uit degelijk materiaal is deze versterker een goede en goedkope oplossing.
  Praktische tips
  - Bepaal met behulp van je mobiele telefoon de ideale plaats voor de wifiversterker. Loop door het huis of de tuin en kijk waar het wifi-signaal zwak is. Dat is de ideale plek voor dit apparaat.

  - Maak gebruik van de WPS functie voor de meest snelle en eenvoudige installatie. Check eerst of je modem een WPS knop heeft.
  Hoe te gebruiken?
  1. Plug de wifi versterker in een stopcontact in de buurt van de router.
  2. Kijk op de router of deze een WPS knop heeft. Zo ja, druk deze 3 tellen in. Het lampje van WPS op de router gaat knipperen.
  3. Druk op de WPS knop van de Wifi versterker en houdt gedurende 7 tellen ingedrukt. Als het indicatielampje op de wifiversterker brandt is deze succesvol verbonden met de router.
  4. Haal de wifi versterker uit het stopcontact en plug hem in op de gewenste plaats. De wifi versterker pikt nu automatisch het signaal van de router op.

  22,5


  Titel: Draadloze WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief
  Prijs: € 22,50
  Productcode: 9300000017955679


   

Ben je teleurgesteld van de kwaliteit van je wifi-signaal? Stoort je het ontbrekende wifi-signaal in je slaapkamer? Heb je op reis een speciaal veilig wifi-netwerk nodig?

Deze wifi-booster kan deze problemen oplossen. De WiFi-booster is ontworpen....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top