Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Emos LED Lichtsnoer Classic - 18m - 180 LED's - Wa


 • Emos LED Lichtsnoer Classic - 18m - 180 LED's - Wa
  Emos LED Lichtsnoer Classic - 18m - 180 LED's - Wa EMOS ZY2161 LED-kerstverlichting 18 meter 180 LED's, multifunctioneel met 8 lichtmodi, warm wit voor binnen- en buitenverlichting (IP44), 230V. Kerstboomverlichting / LED-decoratie met 180 LED's.

  De warm witte leds zorgen voor een prettige sfeerverlichting of interessante lichteffecten, niet alleen een blikvanger met kerst, maar ook ideaal voor feestjes, decoratie en vele andere doeleinden. Laat je creativiteit de vrije loop.

  Van flashy tot rustig: creëer je persoonlijke kerstsfeer! Deze LED verlichting in je kerstboom biedt je alle mogelijkheden met een druk op de knop. Continue aan, subtiele schittering, knipperen, langzaam aan en uit faden. Met 8 functies kun je de sfeer naar hartenlust veranderen. De lichtjes zijn geschikt voor binnen en buiten. De IP44 classificatie zorgt ervoor dat de kerstverlichting spatwaterdicht is.

  Met kerstboomverlichting wil je je niet al te veel zorgen maken over de positie van de fitting. Daarom wordt bij EMOS een aanvoerleiding van 5 meter lengte voor de lichtketen geplaatst. De LED ketting heeft een lengte van 18 meter, totale lengte 23 meter. De hoogwaardige afwerking garandeert een levensduur van maximaal 50.000 uur. Het product is EU-conform en CE-gecertificeerd voor jouw veiligheid. 2 jaar garantie.

  Technische gegevens: Spanning: 230 volt, stroomverbruik 6 watt

  EMOS - De specialist voor hoogwaardige LED-verlichting. EMOS maakt uw dagelijks leven gemakkelijker met LED-schijnwerpers, buitenverlichting, plafondinbouwlampen en nog veel meer. Tot onze specialiteiten behoren ook sfeervolle en betrouwbare kerstverlichting in veel verschillende vormen, maten en uitvoeringen.

  24,99


  Titel: Emos LED Lichtsnoer Classic - 18m - 180 LED's - Wa
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000012917421


   

EMOS ZY2161 LED-kerstverlichting 18 meter 180 LED's, multifunctioneel met 8 lichtmodi, warm wit voor binnen- en buitenverlichting (IP44), 230V. Kerstboomverlichting / LED-decoratie met 180 LED's.

De warm witte leds zorgen voor een prettige sfeerve....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top