Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Himalaya Zoutlamp Natural 2-3kg - inclusief snoer,


 • Himalaya Zoutlamp Natural 2-3kg - inclusief snoer,
  Himalaya Zoutlamp Natural 2-3kg - inclusief snoer, Himalaya Zoutlamp

  Natuurlijke Himalaya Zoutlamp 2 à 3 kilogram, geleverd met een snoer, stekker, schakelaar, fitting E14 en gloeilampje. Het bijgeleverde snoer is 1 meter lang en is voorzien van een stekker en schakelaar. Het E14 lampje van 15 Watt is geschikt voor een 230V netspanning.

  Een Himalaya Zoutlamp kent tal aan voordelen, dit is ook de reden dat steeds meer mensen deze lamp in huis halen. Door de positieve effecten van deze zoutsteen zul je meer rust in huis ervaren. Himalaya Zoutlampen worden vervaardigd van gekristalliseerde zoutsteen uit Himalaya Zout, ofwel haliet genaam. Dit haliet is miljoenen jaren oud en word met de hand gemijnd uit het Pakistaanse Himalaya gebergte.

  EIGENSCHAPPEN: ✔Met de hand geslepen uit Natuurlijk Ongeraffineerd Himalayazout.

  ✔Bezit sterk zuiverende eigenschappen.

  ✔Brengt de leefruimte in balans.

  ✔Klaar voor gebruik: Lampje, snoer van 1.20m met lampenhouder, stekker en schakelaar inclusief.

  ✔Hoogte: +/- 20cm, breedste punt: +/-12cm.

  ✔Gewicht: 2-3 kilogram.

  WERKING: De Himalaya Zoutlamp absorbeert de positieve ionen en produceert negatieve ionen die die lucht zuiveren, waardoor er een betere luchtkwaliteit en dus een fijnere leefomgeving ontstaat.

  De schadelijke positieve ionen van bijvoorbeeld elektronische apparatuur verdwijnen hierdoor uit de lucht en de leefruimte word zo in balans gebracht. De warmte die van de lichtbron (lampje of kaars) afkomt zorgt ervoor dat het zout van de lamp warmer wordt dan de lucht eromheen, hierdoor worden de watermoleculen in de lucht aangetrokken. Het water condenseert op het kristallen oppervlakte van de lamp. De positieve ionen blijven op de lamp zitten en de negatieve ionen gaan weer in de lucht. De lucht is dan gezuiverd van de positieve ionen en bevat alleen nog maar de negatieve ionen die voornamelijk bestaan uit zuurstof. Het is als een raam dat open staat, een natuurlijke bron van frisse, schone lucht in de leefruimte!

  GEBRUIK: De beste plaats om een Himalaya Zoutlamp is op een plek waar je vaak ontspant of mediteert. De kleur van de zoutlamp maakt je erg rustig en geeft een ontspannen gevoel. De lamp doet het ook erg goed naast een computer of televisie vanwege de positieve ionen die deze elektrische apparaten creëren.

  Himalaya Zoutlampen kunnen vocht uit de omgeving absorberen, hierdoor lijkt het alsof de lampen "zweten". Zoutlampen zijn van nature hygroscopisch, dat wil zeggen dat zij het vocht uit de lucht opnemen. Dus hoe hoger de luchtvochtigheid, hoe meer de lamp zal zweten.

  Als je de lamp of kaars weer aansteekt, zal het door de warmte weer drogen.

  Het is belangrijk om rekening te houden met het formaat van de lamp:
  er wordt algemeen aangenomen dat 500 gram zout voldoende moet zijn voor 6 kubieke meter leefruimte.


  ONDERHOUD: Voorzichtig afstoffen met een licht vochtige vaatdoek.

  De lamp nooit in water onderdompelen!

  16,75


  Titel: Himalaya Zoutlamp Natural 2-3kg - inclusief snoer,
  Prijs: € 16,75
  Productcode: 9200000099030872


   

Himalaya Zoutlamp

Natuurlijke Himalaya Zoutlamp 2 à 3 kilogram, geleverd met een snoer, stekker, schakelaar, fitting E14 en gloeilampje. Het bijgeleverde snoer is 1 meter lang en is voorzien van een stekker en schakelaar. Het E14 lampje van 15 Wat....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top