Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sanbo Massage Gun Prime - Inclusief Koffer en 5 Op • Sanbo Massage Gun Prime - Inclusief Koffer en 5 Opzetstukken - Sport en Relax Massageapparaat - Krachtig en Draadloos - Zwart/Blauw - Professioneel Massage pistool - Fitness

  Sanbo Massage Gun Prime - Inclusief Koffer en 5 Op Wil jij blessures verhelpen en spierherstel bevorderen? Jouw spieren opwarmen voor jouw volgende workout? Even lekker ontspannen na een lange werkdag? Dan is de Sanbo Massage Gun Prime perfect geschikt voor jou! Spierherstel - Ontspanning - Bewegingsvrijheid De Sanbo Massage Gun helpt bij herstel van de spieren na een (intensieve)training en voorkomt blessures. Met de vernieuwde klopmassage technologie worden je spieren intensief gemasseerd. Door de spieren te behandelen met de Sanbo Massage Gun bevorder je de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen in de spier. Dit is de beste manier om herstel te optimaliseren en jouw spieren voor te bereiden op een zware inspanning. De Sanbo Massage Gun wordt daarnaast ook gebruikt om lekker te ontspannen en stress te verminderen na een lange werkdag. Ontworpen in combinatie met specialisten, gebruikt door professionals!
  De Sanbo Massage Gun Prime is ontwikkeld in samenwerking met verschillende massage en fysiotherapeuten. Dit alles om ervoor te zorgen dat het maximale uit de Sanbo Massage Gun gehaald kan worden en de werking van de SANBO Massage Guns te waarborgen.
  De Sanbo Massage Gun wordt gebruikt in verschillende praktijken in Nederland en België. In deze praktijken helpt de Sanbo Massage Gun bij het assisteren van therapeuten bij massage maar wordt het ook aangeraden als “after-care” na een behandeling van een therapeut om herhaling van blessures te voorkomen. De voordelen van de Sanbo Massage Gun Prime;
  Versnelt herstel van de spieren Stimuleert bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen Verhoogt de mobiliteit van de spieren Verhoogt 1RM capaciteit van de spieren Verlaagt stress Sanbo Massage App Door middel van uitleg over de massage richting, tijdsduur van de massage, opzetstukken en anatomie zorgt de Sanbo Massage App ervoor dat jij het maximale uit jouw massage sessie kan halen! Ook kan er in het E-Book gelezen worden over verschillende studies die met Massage Guns zijn uitgevoerd. Zo krijg jij de professionele begeleiding die jouw spieren verdienen! Gratis te downloaden in de iOS & Google Play Store!

  De Sanbo Massage Gun Prime: #1 Massage Gun in Nederland en België
  Inclusief Gratis App met uitleg
  Europees geassembleerd
  RX60–Motoren
  2500 mAh Accu
  30-45 dB
  Gebruikt door professionals en therapeuten RX Type-Motoren – Dring dieper door in uw spieren Doordat Sanbo gebruik maakt van haar eigen ontwikkelde RX-60 motor kan er tot 40% dieper gemasseerd worden t.o.v. de standaard Massage-Apparaten. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die dieper in de spier liggen ook afgevoerd worden wat het herstel optimaliseert. Specificaties:
  Merk: Sanbo
  Inclusief Gratis App & E-Book
  2600-3600 RPM (6 verschillende standen)
  Verpakking: Massage gun, Oplader, handleiding en 5 opzetstukken
  Kleur: Zwart
  6 Snelheidsstanden
  Lichtgewicht & Stevige grip
  Draadloos te gebruiken
  1 jaar garantie
  Anti val en verhittingsbeveiliging
  Sterke Lithium-ion batterij
  Materiaal: ABS
  Gewicht: 700 Gram
  30-45 DB Geluid

  Inhoud Verpakking:
  1 x Sanbo Massage Gun
  1 x Sanbo Oplader
  5 x Sanbo opzetstuk
  1 x Sanbo APP
  1 x Sanbo Draagkoffer
  1 x Gebruiksaanwijzing LET OP: Gebruik dit apparaat niet langer 15 minuten aan een stuk op hetzelfde lichaamsdeel! Bij blessureleed of andere klachten/aandoeningen, raadpleeg eerst uw begeleidende arts.

  54,99 54,99


  Titel: Sanbo Massage Gun Prime - Inclusief Koffer en 5 Op
  Prijs: € 54,99
  Productcode: 9300000019940355


   

Wil jij blessures verhelpen en spierherstel bevorderen? Jouw spieren opwarmen voor jouw volgende workout? Even lekker ontspannen na een lange werkdag? Dan is de Sanbo Massage Gun Prime perfect geschikt voor jou! Spierherstel - Ontspanning - Bewegin....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top