Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Sanbo® Massage Gun Prime - Sport en Relax Massage


 • Sanbo® Massage Gun Prime - Sport en Relax Massage
  Sanbo® Massage Gun Prime - Sport en Relax Massage Wil jij spierherstel bevorderen en/of blessures voorkomen? Profiteer van bevorderende Deep-Tissue of ontspanning massage met de SANBO Massage Gun Prime!
  Spier percussietherapie
  De SANBO Massage Gun helpt bij herstel van de spieren na een (intensieve)training en voorkomt blessures. Met de vernieuwde klopmassage technologie worden je spieren intensief gemasseerd. Door de spieren te behandelen met de SANBO Massage Gun bevorder je de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen in de spier. Dit is de beste manier om herstel te optimaliseren en jouw spieren voor te bereiden op een zware inspanning. Door het gebruik van een Massage Gun, reduceer je de kans op een vervelende blessure tot 60%.

  Ontworpen in combinatie met specialisten, gebruikt door professionals!
  De SANBO Massage Gun is ontwikkeld in samenwerking met verschillende massage en fysiotherapeuten. Dit alles om ervoor te zorgen dat het maximale uit de SANBO Massage Gun gehaald kan worden en de werking van de SANBO Massage Guns te waarborgen. De SANBO Massage Gun wordt gebruikt in verschillende praktijken in Nederland en België. In deze praktijken helpt de SANBO Massage Gun bij het assisteren van therapeuten bij massage maar wordt het ook aangeraden als “after-care” na een behandeling van een therapeut om herhaling van blessures te voorkomen. SANBO Massage App
  Door middel van uitleg over de massage richting, tijdsduur van de massage, opzetstukken en anatomie zorgt de SANBO Massage App ervoor dat jij het maximale uit jouw massage sessie kan halen! Ook kan er in het E-Book gelezen worden over verschillende studies die met Massage Guns zijn uitgevoerd. Zo krijg jij de professionele begeleiding die jouw spieren verdienen! Gratis te downloaden in de iOS & Google Play Store!

  De SANBO Massage Gun Prime:
  ▶️ Professioneel Massage Merk
  ▶️ Inclusief Gratis App met uitleg
  ▶️ Europees geassembleerd
  ▶️ RX60–Motoren
  ▶️ 2500 mAh Accu
  ▶️ 30-45 dB
  ▶️ Beschermd tegen oververhitting RX Type-Motoren – Dring dieper door in uw spieren Doordat SANBO gebruik maakt van haar eigen ontwikkelde RX-60 motor kan er tot 60% dieper gemasseerd worden t.o.v. de standaard Massage-Apparaten. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die dieper in de spier liggen ook afgevoerd worden wat het herstel optimaliseert. Specificaties:
  ✔Merk: SANBO
  ✔Inclusief Gratis App & E-Book
  ✔2600-3600 RPM (6 verschillende standen)
  ✔Verpakking: Massage gun, Oplader, handleiding en 4 opzetstukken
  ✔Kleur: Zwart
  ✔6 Snelheidsstanden
  ✔Lichtgewicht & Stevige grip
  ✔Draadloos te gebruiken
  ✔1 jaar garantie
  ✔Anti val en verhittingsbeveiliging
  ✔Sterke Lithium-ion batterij
  ✔Materiaal: ABS
  ✔Gewicht: 700 Gram
  ✔30-45 DB Geluid

  Inhoud Verpakking:
  1 x Sanbo Massage Gun
  1 x Sanbo Oplader
  4 x Sanbo opzetstuk
  1 x Sanbo APP
  1 x Gebruiksaanwijzing LET OP: Gebruik dit apparaat niet langer 15 minuten aan een stuk op hetzelfde lichaamsdeel! Bij blessureleed of andere klachten/aandoeningen, raadpleeg eerst uw begeleidende arts.

  59


  Titel: Sanbo® Massage Gun Prime - Sport en Relax Massage
  Prijs: € 59,00
  Productcode: 9300000019940355


   

Wil jij spierherstel bevorderen en/of blessures voorkomen? Profiteer van bevorderende Deep-Tissue of ontspanning massage met de SANBO Massage Gun Prime!
Spier percussietherapie
De SANBO Massage Gun helpt bij herstel van de spieren na een (inten....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top