Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

PROTEKX Muizenval - 6 stuks - Voor binnen en buite


 • PROTEKX Muizenval - 6 stuks - Voor binnen en buite
  PROTEKX Muizenval - 6 stuks - Voor binnen en buite De herbruikbare PROTEKX muizenval (mouse trap) is een effectieve en hygiënische manier om zonder gif muizen te vangen. De PROTEKX muizenval is extra sterk en gevoelig. Het fijne is dat deze muizenval eenvoudig op scherp te stellen is en bij het vangen van een muis het niet nodig is om de muis aan te raken. Daarnaast is de val zo snel als het licht en alhoewel het toch een klein beetje zielig is, zal de muis gelukkig een snelle dood hebben zonder een bloedbad. De val is gefabriceerd uit recyclebaar kunststof en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

  Voordelen: Eindeloos herbruikbaar Hygiënisch (geen contact met de muis) Zeer hoge vangkans Eenvoudig te gebruiken Snelle dood Extra diep lokaaspunt Krachtige veer voorkomt dat muizen ontsnappen Extra sterk 1 jaar garantie
  Hoe werkt het?
  Leg een kleine hoeveelheid lokmiddel in de lokschaal (ronde opening). Leg vervolgens de muizenval plat neer op een vlakke ondergrond. Zet de val op scherp. Bij het vangen van een dode muis druk de hendel naar beneden, zodat de val zich opent. Het is niet nodig om de muis aan te raken.

  Overlast van muizen herkennen
  Het herkennen van de aanwezigheid van muizen is vrij gemakkelijk. Uitwerpsel, buiksmeer en het daadwerkelijk zien van muizen zijn de meest voorkomende manieren. Muizen hebben buiksmeer onder hun buik en slepen met hun buik op oppervlaktes. Het buiksmeer is te herkennen aan een zwartachtig vettige spoor op oppervlaktes. De uitwerpselen van muizen zijn te herkennen aan zwarte kleine keutels. Eén muis laat per dag tot 80 keutels achter. Het hebben van muizen kan ontzettend vervelend en gevaarlijk voor de gezondheid zijn. Controleer regelmatig op sporen en neem direct actie bij het ontdekken van sporen.

  Advies en waarschuwing: Houd de muizenvallen buiten bereik van kinderen en huisdieren Controleer de muizenvallen elke dag op vangst Probeer verschillende soorten lokmiddel, zoals pindakaas, kaas en worst. Sommige muizen lijken kieskeurig te zijn :)

  12,25


  Titel: PROTEKX Muizenval - 6 stuks - Voor binnen en buite
  Prijs: € 12,25
  Productcode: 9300000008104687


   

De herbruikbare PROTEKX muizenval (mouse trap) is een effectieve en hygiënische manier om zonder gif muizen te vangen. De PROTEKX muizenval is extra sterk en gevoelig. Het fijne is dat deze muizenval eenvoudig op scherp te stellen is en bij het vange....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top