0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Halterstang Curl 120 cm- Gewichtenstang – Dumbbell


 • Halterstang Curl 120 cm- Gewichtenstang – Dumbbell
  Halterstang Curl 120 cm- Gewichtenstang – Dumbbell Deze CURL STANG is perfect voor het gebruik in combinatie met onze halterschijven om mee de biceps, triceps borst- en rugspieren te trainen. Afmetingen CURL STANG : Lengte: 1200 mm Diameter: 25 mm Gewicht van de stang: 5.4 kg DEZE STANG WORDT LOS per 1 stuk GELEVERD ZONDER GEWICHTEN.

  De gewichten kunnen apart aangeschaft worden. De onderstaande gewichten en stangen zijn bij ons uit voorraad leverbaar : 0.5 kg 1.25 kg 1.5 kg 2.5 kg 5 kg 10 kg halterstang recht halterstang curl halterstang super curl dumbbellstang gewichtenbank Met deze stang voorzien van schijven kan de gebruiker zelf kiezen hoeveel gewicht hij wil tillen voor verschillende oefeningen. De stangen zijn gemaakt 1 stuk van ijzer en zijn verchroomd. De schijven zijn gemaakt van cement met een kunststof huls, ze kunnen makkelijk op de halter en/of stang vergrendeld worden met de meegeleverde veersloten. Het gewicht van elke schijf staat er duidelijk op vermeld, voor snelle en makkelijke identificatie.

  57,5


  Titel: Halterstang Curl 120 cm- Gewichtenstang – Dumbbell
  Prijs: € 57,50
  Productcode: 9300000007337425


   

Deze CURL STANG is perfect voor het gebruik in combinatie met onze halterschijven om mee de biceps, triceps borst- en rugspieren te trainen. Afmetingen CURL STANG : Lengte: 1200 mm Diameter: 25 mm Gewicht van de stang: 5.4 kg DEZE STANG WO....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top