Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 - Engels/


 • Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 - Eng
  Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 - Eng Ga je creatieve inspiratie achterna.
  Met de AI-technologie van Adobe Sensei* als je creatieve hulpje kun je je foto's en video's eenvoudig bewerken, maken, ordenen en delen om je verbeelding tot leven te brengen. Laat statische afbeeldingen bewegen, pas de positie van iemands gezicht aan, selecteer een specifiek object (of gebied) van je video om daarop een effect toe te passen, en verbeter korrelig, donker beeldmateriaal. Maak ook inspirerende citaatafbeeldingen – geweldig voor social media – met sjablonen, tientallen aanpassingsopties en fraaie animatieopties.

  Wil je een nieuwe vaardigheid leren?
  Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 83 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer moderne tweekleurige illustraties, maak fraaie foto's en video's met dubbele belichting, en geef je video's bewegende matte bedekkingen om moeiteloos de gewenste look te creëren. Wanneer je klaar bent, laat je je verbluffende creaties als drukwerk of online zien. Maak grappige GIF's voor social media of deel je video's op YouTube, Vimeo en meer.

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  149,0 139


  Titel: Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 - Eng
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9300000012357711


   

Ga je creatieve inspiratie achterna.
Met de AI-technologie van Adobe Sensei* als je creatieve hulpje kun je je foto's en video's eenvoudig bewerken, maken, ordenen en delen om je verbeelding tot leven te brengen. Laat statische afbeeldingen bewegen....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top