Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Fire-Up aanmaakblokjes voordeelbox 616 stuks !! Mi


 • Fire-Up aanmaakblokjes voordeelbox 616 stuks !! Mi
  Fire-Up aanmaakblokjes voordeelbox 616 stuks !! Mi Fire-Up aanmaakblokjes voordeelbox 616 stuks! Milieuvriendelijk CO2 Neutraal

  Met deze voordeeldoos aanmaakblokjes bent u niet alleen voordelig uit, maar is het aansteken van uw barbecue of openhaard ook echt kinderspel! Met deze milieuvriendelijke aanmaakblokjes heeft u binnen no-time een heerlijk brandend vuurtje.
  Milieuvriendelijke aanmaakblokjes De bruine aanmaakblokjes van worden in hoog tempo steeds populairder. Dat komt omdat ze erg gemakkelijk zijn in het gebruik, niet stinken, onbeperkt houdbaar maar bovenal erg veilig zijn. In tegenstelling tot aanmaakvloeistof blijft na het aansteken de vuurbron geconcentreerd en kan met een tang worden weggenomen als het mis gaat. Bij bruine aanmaakblokjes heeft u geen explosiegevaar. Omdat de bruine blokjes gemaakt zijn van plantaardige olie en onbewerkt naaldhout, zijn ze niet giftig en zijn dus zeer geschikt voor het aansteken van de BBQ.
  Voorkom ergernis en gevaarlijke situaties met kranten en vloeistoffen en voeg snel deze aanmaakblokjes aan uw bestelling toe!

  Let op:
  1. Het betreft bruine / natuurlijke aanmaakblokjes! (dus geen witte/paraffine/kerosine aanmaakblokjes)
  2. Het betreft aanmaakblokjes en géén houtkrullen!
  3. De doos bevat géén binnenzak, hierdoor heeft u de kans dat u de aanmaakblokjes de eerste dagen ruikt! (De geur is niet schadelijk of zeer hinderlijk, het betreft een doos gevuld met aanmaakblokjes die moeten acclimatiseren door de natuurlijke samenstelling)

  Hierboven genoemde punten zijn gebruikte retourredenen van dit product. Deze punten doen zeker niet af aan de kwaliteit van het product en zijn niet nadelig voor het product, het word uitdrukkelijk en uitsluitend alleen genoemd ter informatie.

  21,50 21,5


  Titel: Fire-Up aanmaakblokjes voordeelbox 616 stuks !! Mi
  Prijs: € 21,50
  Productcode: 9200000087378002


   

Fire-Up aanmaakblokjes voordeelbox 616 stuks! Milieuvriendelijk CO2 Neutraal

Met deze voordeeldoos aanmaakblokjes bent u niet alleen voordelig uit, maar is het aansteken van uw barbecue of openhaard ook echt kinderspel! Met deze milieuvriendelijke....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top