Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW Kruimeldief - Kruimelzu


 • BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW Kruimeldief - Kruimelzu
  BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW Kruimeldief - Kruimelzu De BHHV520BFP-QW 18V Lithium-ion PET kruimeldief® is perfect voor de grotere schoonmaakklussen in en rondom je huis. Selecteer eenvoudig de hoge snelheid voor meer vermogen en voor een krachtige reiniging. De Smart tech sensors geven aan wanneer je de filter moet reinigen en wanneer de batterij bijna leeg is. Op lage snelheid kan je tot maximum 21 minuten stofzuigen en de batterij laadindicator geeft de laadstatus weer tijdens het gebruik en laden. Zo weet je altijd hoelang je nog kan stofzuigen. Door zijn geïntegreerde uitschuifbare kierenzuiger heb je een veel groter bereik op hoogte en in krappe ruimtes.

  De 700ml opvangbak leeg maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met één druk op de knop opent de bodem van de opvangbak en kan je het vuil weggooien zonder dat dit in contact komt met je handen. De filters zijn gemakkelijk en hygiënisch schoon te maken. Doe dit regelmatig om de prestaties optimaal te houden. Deze kruimeldief is ideaal voor eigenaars van huisdieren en heeft een afneembare, gemotoriseerde borstel voor dierenharen die zelfs het meest koppige haar verzamelt dat vast zit in tapijten, zetels, kussens of gordijnen.

  Waarvoor is deze kruimeldief geschikt? Deze kruimeldief is uitermate geschikt voor de grotere schoonmaakklussen en het efficiënt opzuigen van droog huisvuil zoals kruimels, zand, haren of stof op moeilijker bereikbare plekjes zoals de trap of tussen de bank.

  Voordelen: Inclusief speciale gemotoriseerde borstel voor dierenharen Uitschuifbare lange kierenzuiger Smalle zuigneus voor meer bereik op moeilijk bereikbare plaatsen 700ml opvangbak - Eenvoudig en hygiënisch leeg te maken met één druk op de knop Eenvoudig opladen in het laadstation 2 snelheden voor een optimale zuigkracht bij elke schoonmaakklus Batterij laadindicator geeft de laadstatus van de batterij weer tijdens het gebruik en laden Uitneembare en wasbare filter en pre-filter Smart tech technologie: de battery sensor geeft aan hoelang je nog kan stofzuigen - de filter sensor laat weten wanneer de filter schoon gemaakt moet worden
  Technische specificaties: Voeding: Accu Accu type: Lithium-ion Accucapaciteit: 2.0Ah Opgenomen vermogen: 18V Looptijd: 21 min. Opvangbak: 700 ml Vuilopvang: Droog Laadtijd: 5u
  Verpakkingsinhoud: BHHV520BFP-QW Kruimeldief Gemotoriseerde borstel voor dierenharen Laadstation Handleiding
  Tips & Tricks: Er is veel keuze in het assortiment kruimeldieven. Je hebt basistoestellen, voor nat & droog, met flexibele zuigslang, met Cyclonic action of net heel basic. Denk goed na waarvoor je het toestel wenst te gebruiken en kies dan de kruimeldief die het best aansluit bij jouw verwachtingen. Plaats de kruimeldief altijd op een centraal punt, zo heb je hem voor alle stofzuigklusjes in huis onmiddellijk bij de hand.

  Onderhoud: De opvangbak en filters zijn uitneembaar en afwasbaar. Doe dit op regelmatige tijdstippen, zo blijf je steeds grondig en hygiënisch schoonmaken en het verlengt de levensduur van zowel je kruimeldief als filter.

  134


  Titel: BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW Kruimeldief - Kruimelzu
  Prijs: € 134,00
  Productcode: 9200000116761024


   

De BHHV520BFP-QW 18V Lithium-ion PET kruimeldief® is perfect voor de grotere schoonmaakklussen in en rondom je huis. Selecteer eenvoudig de hoge snelheid voor meer vermogen en voor een krachtige reiniging. De Smart tech sensors geven aan wanneer je ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top