Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

PLANT IN A BOX - Monstera Deliciosa - Gatenplant -


 • PLANT IN A BOX - Monstera Deliciosa - Gatenplant -
  PLANT IN A BOX - Monstera Deliciosa - Gatenplant - De Monstera Deliciosa wordt in Nederland ook wel de Gatenplant genoemd. Deze naam dankt de plant aan de speciale vorm van het blad. Het is een plant uit de Aronskelkfamilie en komt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika. De Gatenplant is een tropische klimplant die enorm hoog kan klimmen. Is de Gatenplant bij aankoop nog een fraaie kleine plant van ongeveer een halve meter, een paar jaar later groeien de bladeren van rond de 80 cm doorsnee tegen het plafond. Met de kenmerkende luchtwortels worden zowel voedingstoffen en vocht opgenomen van de boomstam, als uit de lucht. In het oerwoud is het voornamelijk donker en dat dan ook de reden waarom de gatenplant goed groeit in schaduwrijke plekken.

  Verzorging
  Het is een hele sterke kamerplant, die ook prima op een wat donkerdere plek kan staan. De plant houdt namelijk niet van direct zonlicht. Het is een luchtzuiverende plant en is prachtig groen van kleur. De Monstera Deliciosa is een kruipende klimplant en kan goed tegen droogte, maar geeft de voorkeur aan veel water. De plant, die vele jaren oud kan worden, groeit met twee tot drie bladeren jaar. De groeisnelheid neemt sterk af bij zeer lage temperaturen van tien graden of minder. Bloemen en vruchten ontstaan maar zeer zelden. De bloem is wit van kleur, ovaalvormig en omvat een bloeikolf.

  Planthoogte
  De plant wordt geleverd met een totaalhoogte van 60-70cm (gemeten incl. pot).
  Let op: de plant wordt in kwekerspot geleverd, niet in mand.

  35,95


  Titel: PLANT IN A BOX - Monstera Deliciosa - Gatenplant -
  Prijs: € 35,95
  Productcode: 9200000121247056


   

De Monstera Deliciosa wordt in Nederland ook wel de Gatenplant genoemd. Deze naam dankt de plant aan de speciale vorm van het blad. Het is een plant uit de Aronskelkfamilie en komt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika. De Gatenplant is een tro....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top