Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Verhuisdozen Professioneel - 10 stuks - 52 Liter -


 • Verhuisdozen Professioneel - 10 stuks - 52 Liter -
  Verhuisdozen Professioneel - 10 stuks - 52 Liter - Laat je verhuizing niet in de soep lopen door slappe verhuisdozen die scheuren of inzakken. Kies voor kwaliteit en gemak. Verhuizen begint pas echt met de verhuisdozen.store verhuisdoos! Onze verhuisdoos is zeer sterk en binnen één seconde op te zetten. Door de volledig dichte bodem hoef je niet bang te zijn dat de bodem uitscheurt of open schiet bij het tillen. Tevens is de verhuisdoos voorzien van 2 handgrepen met 2 lagen golfkarton om de doos comfortabel te kunnen dragen. De Verhuisdozen.store verhuisdoos is de sterkste verhuisdoos te koop. Deze verhuisdoos is zo sterk, dat vrijwel alle Erkende Verhuisbedrijven deze verhuisdoos gebruiken. De verhuisdoos is zeer geschikt om meerdere keren te gebruiken, en is ook prima bestand tegen langdurige (gestapelde) opslag van zware stukken. Je (breekbare) spullen zijn perfect beschermd met deze verhuisbox.

  Hoeveel verhuisdozen heb je nodig?
  Wij adviseren de volgende hoeveelheid verhuisdozen per soort woning.
  Voor een appartement 30 tot 50 verhuisdozen Voor een eensgezinswoning 60 tot 80 verhuisdozen Voor een vrijstaande woning 90 tot 110 verhuisdozen Per kamer kun je een gemiddelde van 15 tot 25 verhuisdozen aanhouden. Voor het inpakken van servies adviseren wij om gebruik te maken van boekendozen.

  Als laatste tip willen wij je meegeven om de verhuisdozen niet te zwaar te maken omdat deze ook nog getild moeten worden. Een maximaal gewicht van 15kg per doos werkt het prettigst.

  De specificaties van de professionele verhuisdoos: In één seconde op te zetten Geen tape nodig Afmetingen 46,8 x 30,8 x 35,7 cm Volledig dubbel golf karton Verstevigde handvatten 100% gerecycled karton Draagkracht ruim 100 kg Stapelwaarde ruim 600 kg Inhoud 52 liter

  26,9


  Titel: Verhuisdozen Professioneel - 10 stuks - 52 Liter -
  Prijs: € 26,90
  Productcode: 9300000008649188


   

Laat je verhuizing niet in de soep lopen door slappe verhuisdozen die scheuren of inzakken. Kies voor kwaliteit en gemak. Verhuizen begint pas echt met de verhuisdozen.store verhuisdoos! Onze verhuisdoos is zeer sterk en binnen één seconde op te z....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top