Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Bodhi Tree Waterfles - 1 liter - Fruitfilter - Gr


 • Bodhi Tree Waterfles - 1 liter - Fruitfilter - Gr
  Bodhi Tree Waterfles - 1 liter - Fruitfilter - Gr PERFECTE SPORTFLES - De Bodhi Tree waterfles is ontworpen voor optimaal gebruik bij yoga, fitness en buitensport. De fles is met 1 hand te openen en het water stroomt er makkelijk uit voor een snelle dorstlessing. De beschermende dop zorgt ervoor dat de drinkopening te allen tijde hygiënisch schoon blijft.

  SCHOON WATER BLIJFT SCHOON – De Bodhi Tree waterfles is gemaakt van Tritan, een materiaal dat is goedgekeurd voor medisch gebruik en dus geen BPA of andere schadelijke stoffen bevat. De fles geeft geen geur of smaak af.

  LEKVRIJ - De Bodhi Tree waterfles heeft een extra sluitclip waardoor de fles nooit per ongeluk open kan gaan.

  STERK, LICHT EN MAKKELIJK SCHOON TE HOUDEN - De Bodhi Tree waterfles is erg sterk en toch licht. Door de eenvoudige vorm is de fles makkelijk schoon te houden. 100% GELD TERUG GARANTIE - Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan krijg je je geld terug. Onze contact-gegevens staan op de verpakking.

  18,95


  Titel: Bodhi Tree Waterfles - 1 liter - Fruitfilter - Gr
  Prijs: € 18,95
  Productcode: 9300000013231324


   

PERFECTE SPORTFLES - De Bodhi Tree waterfles is ontworpen voor optimaal gebruik bij yoga, fitness en buitensport. De fles is met 1 hand te openen en het water stroomt er makkelijk uit voor een snelle dorstlessing. De beschermende dop zorgt ervoor da....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top