0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kodak Printomatic Instant Camera - Geel


 • Kodak Printomatic Instant Camera - Geel
  Kodak Printomatic Instant Camera - Geel Combineer de fun van direct-klaar fotografie met het gemak van digitaal met de Kodak Printomatic! Een digitale camera die direct-klaar foto’s maakt op het revolutionaire inktvrije ZINK-papier. De ZINK Zero Ink technologie maakt gebruik van warmte om cyaan, geel en magenta kleurstofkristallen te activeren die in het papier zitten. Het resultaat is een full-color, hoge kwaliteit, duurzame en vlekvrije foto met een vuilafstotende coating. En dit alles gemaakt zonder inkt cartridges, linten of toners. Bovendien geeft het papier scherpere en helderdere resultaten met een verder verbeterde kleurbalans. Het ZINK papier is tevens voorzien van een sticker achterkant, zodat de zelfklevende foto overal op geplakt kan worden. De foto wordt binnen een minuut afgedrukt zodat je direct de foto met je vrienden en familie kunt delen.

  Met behulp van een 10 Megapixels beeldsensor en een 8mm groothoek lens met een diafragma van f/2 , neemt de Kodak PRINTOMATIC digitale beelden die vervolgens automatisch worden afgedrukt als 2 x 3 inch fotoprints die je kunt delen. De foto’s worden overigens ook direct opgeslagen op een MicroSD kaart als je die in de camera stopt. Het recht toe, recht aan camera design wordt gekenmerkt door een optische zoeker om intuïtief je beeldcompositie te bepalen, is bovendien voorzien van zowel een zwart-wit als levendige kleurenopname mogelijkheid en biedt een ingebouwde flitser voor het maken van foto’s bij mindere lichtomstandigheden. De ingebouwde oplaadbare lithium-ion accu kan via USB worden opgeladen en geïntegreerde indicatoren geven informatie als je accuvermogen, je ZINK papier en de geheugencapaciteit van je MicroSD kaart te laag zijn.

  99,99 84,95


  Titel: Kodak Printomatic Instant Camera - Geel
  Prijs: € 84,95
  Productcode: 9200000083183432


   

Combineer de fun van direct-klaar fotografie met het gemak van digitaal met de Kodak Printomatic! Een digitale camera die direct-klaar foto’s maakt op het revolutionaire inktvrije ZINK-papier. De ZINK Zero Ink technologie maakt gebruik van warmte om ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top