Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Canon EOS M50 + 18-150mm - Zwart • Canon EOS M50 + 18-150mm - Zwart

  Canon EOS M50 + 18-150mm - Zwart De Canon EOS M50 is een compacte systeemcamera met een strak design. Je maakt scherpe foto’s met de 21,4 megapixel sensor en deel je draadloos via WiFi, Bluetooth en NFC met vrienden en familie. Video is ook geen probleem voor de Canon EOS M50. Dankzij het 180 graden kantelbare LCD scherm maak je eenvoudig de leukst video’s en vlogs in 4K en haarscherp door de beeldstabilisatie. Om je fotografie te verbeteren, beschikt deze systeemcamera over de Creative Assist-functie waarmee de camera je leert hoe jouw instellingen je foto’s en video’s beïnvloeden.

  Plus- en minpunten van de Canon EOS M50 Foto’s delen via bluetooth of wifi Kantelbaar scherm Haarscherpe 4K-video met 25 frames per second. Deze zijn 4x zo scherp dan Full HD opnames! De Canon EOS M50 maakt gebruik van een 3-assig Digital IS Beeldstabilisatiesysteem. Dit betekent dat ook al als je vanuit de hand filmt en je wellicht beweegt met je hand, je beelden alsnog scherp opgenomen worden. Maak tijdens het fotograferen gebruik van de touch & drag AF (autofocus) functie. Hiermee kies je via het touchscreen waar je de focus van de foto wil hebben. Niet stof- en waterdicht
  Tip: Bij deze camera wordt een standaard lens meegeleverd. Wil je nog mooiere foto's maken? Bekijk dan de Canon cameralenzen voor systeemcamera's.

  Razendsnelle systeemcamera
  De Canon EOS M50 is razendsnel. Zo maak je 10 foto’s per seconde. Bij 4K video maak je 25 beelden per seconde. Wil je een mooie slow-motion video maken? Kies dan 120 of 60 beelden per seconde.

  Wees creatief
  De camera is voorzien van Canon Creative Assist, waardoor je snel leuke effecten toevoegt aan je foto’s.

  Deel je foto's en video's
  De camera heeft zowel WiFi, NFC als bluetooth. Via de Canon Connect app download je gemakkelijk de foto’s op je telefoon. Daarbij kun je met de app ook de camera op afstand besturen.

  Standaard meegeleverd
  - Canon EOS M50 body
  - 18-150mm lens
  - Acculader LC-E12
  - Netsnoer
  - Cameradop R-F-4
  - Riem EM-200DB
  - Accu LP-12

  849


  Titel: Canon EOS M50 + 18-150mm - Zwart
  Prijs: € 849,00
  Productcode: 9200000090384568


   

De Canon EOS M50 is een compacte systeemcamera met een strak design. Je maakt scherpe foto’s met de 21,4 megapixel sensor en deel je draadloos via WiFi, Bluetooth en NFC met vrienden en familie. Video is ook geen probleem voor de Canon EOS M50. Dankz....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top