Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Trendfield Kookthermometer Digitaal - Digitale Keu • Trendfield Kookthermometer Digitaal - Digitale Keuken BBQ Thermometer voor Vloeistof en Voeding - Vleesthermometer BBQ Accesoires

  Trendfield Kookthermometer Digitaal - Digitale Keu Ben jij op zoek naar een thermometer voor in de keuken die hoge temperaturen kan meten? Dan is deze digitale keukenthermometer precies wat je zoekt. De thermometer met het formaat van een schroevendraaier meet temperaturen tot wel 300 graden. Daarmee is hij zeer geschikt als vleesthermometer (kerntemperatuurmeter) of suikerthermometer.

  Hoge temperaturen meten
  Sommige keuken- of vleesthermometers gaan maar tot honderd graden. Daarmee zijn ze goed geschikt voor vlees, maar is de thermometer niet te gebruiken om bijvoorbeeld karamel te maken. Daarvoor heb je namelijk een thermometer nodig die hogere temperaturen kan meten. Deze digitale keukenthermometer van Trendfield meet de temperatuur van -50 tot wel 300 graden Celsius. Zo heb je één handige keukenthermometer voor al jouw gerechten.

  Digitale display
  Deze Trendfield keukenthermometer heeft een digitaal display waarop je de temperatuur kunt aflezen in graden Celsius of Fahrenheit. Je wisselt eenvoudig tussen beide weergaven via de knop naast het digitale display. Met de on/off knop zet je de thermometer aan en uit. Mocht je het vergeten uit te doen, dan schakelt de keukenthermometer zichzelf na tien minuten automatisch uit. Zo spaar je de batterijen!

  Scherpe punt voor vlees
  Je wilt de kerntemperatuur eenvoudig meten door de thermometer goed in een braadstuk te kunnen steken. Daarom heeft deze vleesthermometer een scherpe punt, die goed in het vlees te steken is. Uiteraard is de keukenthermometer ook te gebruiken voor vloeistoffen. Door de thermometer onder te dompelen, meet hij altijd accuraat de temperatuur.

  De voordelen
  ✅ Digitale display
  ✅ Meet van -50 tot 300 graden Celsius (-58 tot 572 F)
  ✅ Scherpe punt
  ✅ Geschikt voor vloeistoffen, vlees en suiker
  ✅ Handig op te bergen schroevendraaier formaat
  ✅ Werkt op één LR44 knoopcelbatterij (inbegrepen)

  Alles wat je nodig hebt
  Wat je ook aan temperatuur wil meten in de keuken: deze digitale keukenthermometer van Trendfield kan het aan. Je hebt dus geen aparte suikerthermometer, vleesthermometer en vloeistofthermometer meer nodig: alles wat je nodig hebt zit in dit apparaatje met slechts het formaat van een schroevendraaier. Het digitale display geeft de kerntemperatuur of temperatuur van je vloeistof snel en duidelijk weer. Kortom: deze digitale thermometer van Trendfield is alles wat je nodig hebt.

  Wat krijg je?
  - Digitale keukenthermometer
  - LR44 knoopcelbatterij

  7,99


  Titel: Trendfield Kookthermometer Digitaal - Digitale Keu
  Prijs: € 7,99
  Productcode: 9200000132779567


   

Ben jij op zoek naar een thermometer voor in de keuken die hoge temperaturen kan meten? Dan is deze digitale keukenthermometer precies wat je zoekt. De thermometer met het formaat van een schroevendraaier meet temperaturen tot wel 300 graden. Daarme....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top