Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

McAfee LiveSafe 2021 | 1 jaar bescherming voor een


 • McAfee LiveSafe 2021 | 1 jaar bescherming voor een
  McAfee LiveSafe 2021 | 1 jaar bescherming voor een Met LiveSafe van McAfee ontvangt u een uiterst veilig en zeer gemakkelijk te begrijpen antivirusprogramma voor het beschermen van een onbeperkt aantal eindapparaten met een looptijd van minimaal 1 jaar of 365 dagen, handig en snel bij u thuis afgeleverd. De looptijd begint pas als u de licentie activeert!

  De licentiesleutel wordt u per post toegestuurd in onze FFP - frustratievrije verpakking - (geen cd). Het product is een originele volledige versie!

  Bovendien maken we als Duitse speciaalzaak een factuur voor je met de getoonde btw, die automatisch wordt opgeslagen in je Amazon-account. U beslist of en wanneer u uw beveiligingssoftware wilt vernieuwen. Doet u niets, dan eindigt de termijn automatisch na het hierboven aangegeven aantal dagen. Voor u zijn er geen vervolgkosten!

  LiveSafe van McAfee kan worden bediend op alle besturingssystemen met Windows, Mac OS, iOs of Android. Het antivirusprogramma is goedgekeurd voor gebruik in heel Europa. Hiervoor hebben we alles laten vertalen in het Engels, Italiaans, Spaans en Frans door een taaladvocatenkantoor!

  Als u vragen heeft over de installatie en activering van uw licentie, helpen wij bij softwareGO u graag verder met onze eigen telefonische ondersteuning of via e-mail. Dit garanderen wij de hele levensduur van uw product!

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Computervirussen infiltreren keer op keer pc's en laptops. Deze kunnen leiden tot wijzigingen in het besturingssysteem, uw persoonsgegevens, de software en in het ergste geval zelfs de hardware. Dit leidt niet alleen tot verlies van informatie, maar ook tot hoge besteding van tijd en geld. LiveSafe van McAfee, met zijn moderne kunstmatige intelligentie, biedt veilige en effectieve bescherming tegen IT-bedreigingen. Het biedt tal van functies. Geef uw online veiligheid in competente handen en koop LiveSafe van McAfee.

  35,9


  Titel: McAfee LiveSafe 2021 | 1 jaar bescherming voor een
  Prijs: € 35,90
  Productcode: 9300000021605845


   

Met LiveSafe van McAfee ontvangt u een uiterst veilig en zeer gemakkelijk te begrijpen antivirusprogramma voor het beschermen van een onbeperkt aantal eindapparaten met een looptijd van minimaal 1 jaar of 365 dagen, handig en snel bij u thuis afgelev....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top