0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

VTV Fidget Toys Pakket - 20 Toys Set - Fidget Cube


 • VTV Fidget Toys Pakket - 20 Toys Set - Fidget Cube
  VTV Fidget Toys Pakket - 20 Toys Set - Fidget Cube 9 soorten speelgoed: het pakket bevat 20 stuks fidget-speelgoed in 9 stijlen.

  Verbeter de flexibiliteit van de vingers: deze ontspannende speeltjes zijn klein genoeg om met één hand te spelen, de meeste kunnen tijdens het brainstormen in verschillende richtingen worden gedraaid, ze kunnen allemaal de hand-hersencoördinatie verbeteren en de creativiteit verbeteren.

  Leuk voor het leven: dit stressverlichtende speelgoed is interessante gadgets voor thuis, op kantoor en op reis, nuttig om de verbeelding te stimuleren en de concentratie te verbeteren, je vrije tijd te vullen en je te behoeden voor verveling tijdens het wachten in de rij.

  Duurzaam en lichtgewicht: de fidget-speelgoedset is gemaakt van goed materiaal, kan soepel bewegen zonder geluid, lichtgewicht en draagbaar, leidt uw aandacht af van stressvol werk of studie, geeft u een korte pauze en vermindert stress en angst thuis, op school of op het werk Leuke cadeaus: dit draagbare fidget-speelgoed kan gemakkelijk de aandacht trekken van jongens, meisjes en volwassenen, goede cadeaus voor hen, hen helpen te stoppen met nagelsbijten, sociale spanning op feestjes te verminderen.

  Let op, dit is ontspanningsmateriaal voor oudere kinderen en volwassenen.

  29,95


  Titel: VTV Fidget Toys Pakket - 20 Toys Set - Fidget Cube
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000021832678


   

9 soorten speelgoed: het pakket bevat 20 stuks fidget-speelgoed in 9 stijlen.

Verbeter de flexibiliteit van de vingers: deze ontspannende speeltjes zijn klein genoeg om met één hand te spelen, de meeste kunnen tijdens het brainstormen in verschill....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top