Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Davitamon Elke Dag - Complete multivitaminen met 2


 • Davitamon Elke Dag - Complete multivitaminen met 2
  Davitamon Elke Dag - Complete multivitaminen met 2 Davitamon Elke Dag is een complete multivitamine voor zowel mannen als vrouwen. Het helpt je 365 dagen per jaar een goede gezondheid in stand te houden. Davitamon Elke Dag is een aanvulling op de vitaminen en mineralen die je lichaam dagelijks nodig heeft en is daarom:

  • Goed voor de weerstand (vitamine A, B, C, D, koper, selenium, ijzer en zink)
  • Goed voor extra energie bij vermoeidheid (vitamine B, C, calcium, jodium, koper, magnesium, mangaan en ijzer)
  • Goed voor de werking van spieren en botten (vitamine D, calcium en magnesium)
  • Goed voor de werking van het geheugen en concentratievermogen (vitamine B, C en magnesium)

  Aanvulling op je dagelijkse voeding
  Je lichaam heeft elke dag, het hele jaar door, vitamines en mineralen nodig om een goede gezondheid te behouden. Gevarieerd en gezond eten volgens de adviezen van de Schijf van Vijf vormt de basis om hieraan te voldoen. Maar het lukt niet altijd om volgens deze adviezen te eten. Een aanvulling in de vorm van een voedingssupplement kan dan raadzaam zijn.

  Ontdek de voordelen:
  • Complete multivitamine voor elke dag
  • Aromavrij en conserveermiddelvrij

  Gebruik: 1 tablet per dag. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. De tablet niet stukkauwen, maar in z'n geheel of in tweeën gebroken doorslikken. Geschikt voor volwassenen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

  ingrediënten: mineralen, verstevigingsmiddelen cellulose, polyvinylpyrrolidon, vitamines, antiklontermiddelen magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, talk, verdikkingsmiddelen polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, maïszetmeel, bevochtigingsmiddel vernette cellulosegom, kleurstoffen titaandioxide, ijzeroxiden.

  Davitamon Elke Dag biedt aanvulling tot 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid op belangrijke vitamines en mineralen.

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  23,51 23,51


  Titel: Davitamon Elke Dag - Complete multivitaminen met 2
  Prijs: € 23,51
  Productcode: 9200000079824675


   

Davitamon Elke Dag is een complete multivitamine voor zowel mannen als vrouwen. Het helpt je 365 dagen per jaar een goede gezondheid in stand te houden. Davitamon Elke Dag is een aanvulling op de vitaminen en mineralen die je lichaam dagelijks nodig ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top